Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όσα είπε στον Αρναούτογλου - "Είμαι κλεισμένη μέσα, άνεργη..."

Τι είπε για την κατάσταση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όσα είπε στον Αρναούτογλου -

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία είπε ότι είναι κλεισμένη στο σπίτι αλλά και ότι ο κορωνοϊός την έχει αφήσει προσωρινά άνεργη. Τι είπε για την κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία;

Το "Live Tonight" είναι η νέα εκπομπή που κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς υπάρχουν ορισμένες τηλεοπτικές αλλαγές λόγω και των εξελίξεων με τον ιό. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λοιπόν μίλησε μέσω skype με τον Αρναούτογλου, με την ίδια να σχολιάζει το πως είναι η κατάσταση με την πανδημία, στην Σουηδία όπου και μένει η ίδια.

Η ίδια είπε ότι μέχρι στιγμής 282 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην Σουηδία και πως εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς δεν έχουν lockdown ενώ τα σχολεία είναι κανονικά ανοιχτά όλες αυτές τις ημέρες. Ακόμα πρόσθεσε ότι στα Μέσα Ενημέρωσης δεν αναφέρονται τόσο σε αυτό και γενικά πως συνιστούν ψυχραιμία. .

"Ένας πολύ καλός μου φίλος είναι διασωληνωμένος σε ένα υπαίθριο νοσοκομείο" είπε η ίδια και πρόσθεσε ακόμα ότι: "Έχω φίλους που λένε σταμάτα να βλέπεις ελληνική τηλεόραση".

Η ίδια είπε ακόμα ότι γενικά ασχολείται επαγγελματικά με διάφορα πράγματα ωστόσο τώρα και με τις εξελίξεις είπε ότι "είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, άνεργη και γράφω ένα βιβλίο". Να πούμε ότι η δια είχε κάνει και μια ανάρτηση όταν είχε πάει σούπερ μάρκετ στην Στοκχόλμη, καθώς η εικόνα που είχε αντικρίσει ήταν σοκαριστική.

Το βίντεο με τα όσα είπε στον Αρναούτογλου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πριν τον Γρηγόρη Αρναούτγλου είχε μιλήσει και σε άλλη εκπομπή για τον ιό

Στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live news μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία με τον κορωνοϊο.

"“Από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, που ξεκινούν εδώ οι άδειες του Πάσχα για τα παιδιά. Πρέπει να εξηγήσω, όμως, μια άλλη νοοτροπία με τους πολιτικούς να δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους πολίτες θεωρώντας πως ο καθένας μας πρέπει να πάρει τη δική του ευθύνη. Να δείξει περισσότερη αλληλεγγύη με τις ευπαθείς ομάδες και θεωρούν μάλιστα αρκετά λαϊκιστικά τα πολύ σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί σε άλλες χώρες” είπε ακόμα στον Ν. Ευαγγελάτο.

"Ο αριθμός των θυμάτων είναι μέχρι στιγμής 146 νεκροί από τον κορονοϊό και πάνω από 4000 έχουν τον ιό αλλά, πρέπει να πω πως, αυτά δεν είναι αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία. Εγώ στο δικό μου κύκλο ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν κορονοϊό και έχουν καλέσει επανειλημμένα σε νοσοκομεία και γιατρούς.

Τους λένε απλά, “μείνετε στα σπίτια σας, μη τυχόν έρθετε εδώ πέρα και κολλήσετε κόσμο. Να μας καλέσετε μόνο όταν δεν θα μπορείτε πια να αναπνέετε”. Οι Αρχές μας προτείνουν απλά να αποφύγουμε τα ταξίδια το Πάσχα” είπε ακόμα η δημοσιογράφος.