Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά

Με το σήμερα σήμερα είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά «ξεθάφτηκε» από τον φωτογράφο, συντάκτη της Vogue στην Ελλάδα, αλλά και δημοσιογράφο, Filep Motwary. Την συγκεκριμένα, φωτογραφία είχε τραβήξει ο ίδιος και θέλησε με αυτό τον τρόπο να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε αναδημοσίευσε και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η λήψη αυτή είναι από τις πρώτες φωτογραφίσεις που είχε πραγματοποιήσει το μοντέλο και είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην ελληνική showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και από το GNTM. Ως κριτής του ριάλιτι είχε δώσει πολλές φορές ιδέες για πόζες στα κορίτσια και εμείς είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όσον αφορά την φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είχε ποζάρει στο φακό με ένα total black look. Στο πρόσωπο η Βίκυ Καγιά, παραμένει κούκλα όπως και τότε.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν

Να σημειώσουμε πως επιτυχία έχει δει και στην παρουσίαση και χθες έσκασε μια χαρμόσυνη επίσημη ανακοίνωση.

Λίγα λόγια για την καριέρα της Βίκυς Καγιά

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.