Γιάννης Μαρακάκης: Αποκάλυψε τι του συνέβη στο μαιευτήριο λόγω πανδημίας

Μίλησε στο "Πρωινό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μαρακάκης: Αποκάλυψε τι του συνέβη στο μαιευτήριο λόγω πανδημίας

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το παιδάκι του που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες, ενώ αποκάλυψε και τι του συνέβη στο μαιευτήριο λόγω της πανδημίας. Ακόμα μίλησε για το ήταν αυτό που έκανε με την Νίκη Θωμοπούλου, πριν έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

Ειδικότερα ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε μπαμπάς και «Μένει Σπίτι» με την οικογένεια του. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Πρωινό για το νεογέννητο παιδί του και τι έγινε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι όλα λειτουργούν κανονικά και μπορούν να προμηθευτούν τα όσα χρειάζονται για το σπίτι. Ακόμα είπε ότι θέλει να βλέπει με θετικό τρόπο την αυτο-καραντίνα και το γεγονός ότι αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι.

Ακόμα είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Θωμοπούλου πριν γεννηθεί το μωράκι τους έκαναν και οι δύο το τεστ για τον κροωνοϊό, ώστε να είναι σίγουροι. Μάλιστα πρόσθεσε ακόμα ότι ανησυχεί πιο πολύ για τα όσα συμβαίνουν έξω στον κόσμο παρά τόσο για το γεγονός ότι έχουν ένα μωράκι. Βέβαια πρόσθεσε ότι εννοείται ότι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Η αποκάλυψη για το μαιευτήριο που έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης - Τον έκλεισε μέσα η πανδημία

Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στην Φαίη Σκορδά έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με το τι συνέβη όταν ήταν να γεννήσει η γυναίκα του. Οι δυο τους έχουν φέρει ένα κοριτσάκι στον κόσμο και πλέον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

"Μου έκανε εντύπωση ότι ήμουν ο τελευταίος συνοδός που τον άφησαν να μπει μέσα, αλλά και ο τελευταίος που του επέτρεψαν να βγει έξω. Έκατσα πέντε μέρες μέσα στο μαιευτήριο" είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.

Ορίστε και το βίντεο