Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για τους τσακωμούς στο σπίτι εν μέσω πανδημίας

"Είμαστε το πιο παράξενο ζευγάρι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για τους τσακωμούς στο σπίτι εν μέσω πανδημίας

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για την πανδημία, αλλά και για το αν έχει φέρει τσακωμούς στο σπίτι, όπου και όλοι έχουμε κλειστεί αυτές τις ημέρες. Ακόμα αναφέρθηκε στα παιδιά της, ενώ έστειλε και ένα δημόσιο ευχαριστώ στο σχολείο όπου φοιτούν. Ποια αυτά που είπε;

Ειδικότερα η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στην εκπομπή του Alpha Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμιτσιλή για πολλά και διάφορα. Η αλήθεια είναι ότι στο Globetrotters είχαμε δει εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Χάρη Βαρθακούρη. Ωστόσο πώς είναι τα πράγματα στο σπίτι;

"Η πανδημία σου πάει" είπαν στην Αντελίνα Βαρθακούρη με την ίδια να λέει χαριτολογώντας ότι "η πανδημία δεν ταιριάζει σε κανέναν".

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια δε, το δεύτερο δημοτικό Κηφισιάς όπου πηγαίνουν τα παιδιά της καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: "είναι πολύ πάνω από τα παιδιά οι δασκάλες, είμαστε συνέχεια στα κινητά, είναι μαζί με τα παιδιά, κάνουν μαθήματα.. τα παιδιά διαβάζουν συνεχώς".

Τι αποκάλυψε για τους τσακωμούς στο σπίτι η Αντελίνα Βαρθακούρη;

Η ίδια δέχτηκε ακόμα ερώτηση για το αν το γεγονός ότι είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχει φέρει εντάσεις μεταξύ αυτής και του άντρα της, ο οποίος πάντως είχε κάνει την πιο γλυκιά ανάρτηση για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων γάμου. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι "είμαστε το πιο περίεργο ζευγάρι".

"Όσον αφορά στο θέμα του ‘σπιτιού, ο κορωνοϊός δεν έφερε καθόλου προστριβές μεταξύ μας. Στην αρχή έφερε μια «βουβαμάρα» μέχρι ν’ αντιληφθούμε τι συμβαίνει. Όχι όμως μεταξύ μας. Αυτό που μας έμαθε ο κορωνοϊός, γιατί σε κάθε κακό υπάρχει πάντοτε και κάτι καλό, είναι ότι μάθαμε την αξία της οικογένειας" ήταν τα λόγια της Αντελίνας.