Βόλτα εκτός σπιτιού για την Μαντώ Γαστεράτου και το γιο της - Που πήγαν;

Η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλτα εκτός σπιτιού για την Μαντώ Γαστεράτου και το γιο της - Που πήγαν;

Το μήνυμα της για «Μετακίνηση 6» έστειλε η Μανώ Γαστεράτου και μαζί με το γιο της, απόλαυσαν μια βόλτα εκτός σπιτιού, εκμεταλλευόμενοι τον καλό που επικρατούσε. Η δημοσιογράφος, είναι εδώ και πολλές ημέρες κλεισμένη στο σπίτι της και θέλησε λίγο να ξεσκάσει.

Η παρουσιάστρια μετά από αρκετές ημέρες βγήκε από το σπίτι της όπου βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό με την οικογένεια της, τον σύζυγο της Νίκο Ησηγόνη και τον λίγων μηνών γιο τους. Η ίδια, ακολουθεί όπως όλοι μας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την προστασία της υγείας μας.

Η Μαντω Γαστεράτου, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της πριν από περίπου τρεις μήνες, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η όμορφη παρουσιάστρια ζει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της της γυναίκας, εκείνον της μητρότητας και νιώθει απλά ευλογημένη και χαρούμενη από κάθε άλλη φορά.

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου να στείλει το μήνυμα της στο 13033 για σωματική άσκηση δηλαδή το νούμερο 6 και να πάριε το γιόκα της να κάνουν την βόλτα τους, μιας και ο καιρός είναι πολύ καλός και ζεστός. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που ήρθε στην ζωή της και δεν σταματά να απολαμβάνει στιγμές μαζί του.

Η φωτογραφία από τη βόλτα με το γιο της

Μαντώ Γαστεράτου γιος

Η Μαντώ Γαστεράτου βγήκε εκτός σπιτιού και πριν από λίγες ημέρες όταν επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της για να τους πάει κάτι αναγκαία φάρμακα. Το μήνυμα της αλλά και η φωτογραφία που δημοσίευσε θα σας συγκινήσει. Εκείνη βρίσκεται στην έξω πλευρά του σπιτιού φορώντας μάσκα και γάντια, και από την άλλη πλευρά της πόρτας στέκεται στην αυλή ο μπαμπάς της με τον σκύλο τους φορώντας επίσης μάσκα και γάντια.

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Το μυαλό μου βομβαρδίζεται από σκέψεις και συναισθήματα. Μου είναι δύσκολο να τα βάλω σε μια λογική σειρά. Βγήκα αναγκαστικά από το σπίτι μου για να πάω στο φαρμακείο και να πάρω φάρμακα στον πατέρα και τη μητέρα μου. Τα έχουν ανάγκη εδώ και χρόνια δυστυχώς», ήταν μερικά από τα λόγια της.