Το πρωινό: Η αποκάλυψη της Φαίης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και κάνει ενέσεις

Αναφέρθηκε σε αυτό για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πρωινό: Η αποκάλυψη της Φαίης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και κάνει ενέσεις

Σήμερα στην εκπομπή της για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες στην υγεία της με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνει ενέσεις για να περάσει.

Η παρουσιάστρια μετά από δυο εβδομάδες εκτός πλατό, επέστρεψε στη θέση της και την περασμένη Δευτέρα υποδέχτηκε όλο χαμόγελο τους τηλεθεατές της. Πλέον ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, στον οποίο μετά από τεστ που έκανε βγήκε θετική και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά, ήταν από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα της ελληνικής showbiz που είχε αποκαλύψει δημόσια με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως νοσεί από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Ωστόσο, όπως είχε αναφέρει δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Σήμερα, έχοντας επιστρέφει πιο ευδιάθετη από κάθε άλλη φορά, αποκάλυψε σε κάποια φάση το πρόβλημα στην υγεία της που την ταλαιπωρεί πολύ αυτές τις ημέρες, αλλά και πως έχει σταματήσει την δίαιτα που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα.

Φαίη Σκορδά Πρωινό πρόβλημα υγείας

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα στην υγεία της

Με αφορμή λοιπόν τη σύνδεση που είχαν μέσω skype με την Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε ότι σταμάτησε τη διατροφή της με την γυμνάστρια να εξηγεί ότι την διατροφή δεν την κάνουμε μόνο για να έχουμε ωραίο κορμί, αλλά και για τόνωση και ευεξία και να μένουμε υγιής.

Στη συνέχεια, όταν η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κάνει τις ασκήσεις που έδειχνε η γυμνάστρια, ωστόσο δεν μπορούσε και σταμάτησε αποκαλύπτοντας πως μετά από δουλειές που έκανε στο σπίτι της, την πονάει η μέση της με αποτέλεσμα να υποφέρει και να κάνει ενέσεις.

Λίγες ώρες πριν η παρουσιάστρια, δέχτηκε στο κινητό της ένα μήνυμα την ώρα που βρισκόταν η εκπομπή στον αέρα. Ποια ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και ποιος ήταν αυτός που την "ενόχλησε" ενώ ήταν on air στην εκπομπή του ΑΝΤ1;