Η Ελένη Μενεγάκη πήρε κιλά αλλά... της έπεφτε το παντελόνι - Η απίστευτη εξομολόγηση

Τι αποκάλυψε η παρουσιάτρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε κιλά αλλά... της έπεφτε το παντελόνι - Η απίστευτη εξομολόγηση

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHAtv που τους έκανε όλους να ξεσπάσουν σε γέλια. Συγκεκριμένα, της παρουσιάστριας της έπεφτε το παντελόνι, ωστόσο όπως είπε όχι γιατί αδυνάτισε, αφού έχει πάρει κιλά.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως όλοι οι πολίτες της Ελλάδας βρίσκεται καθημερινά κλεισμένη στο σπίτι της με τον οικογένεια της, το σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, και το αυστηρό μέτρο της κυβέρνηση για απαγόρευση της κυκλοφορίας με αφορμή τον περιορισμό της πανδημίας.

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει στην εκπομπή της, περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της παίζοντας ή διαβάζοντας, ενώ όταν έχει καλό καιρό βγαίνουν στον κήπο, ο οποίος είναι πανέμορφος. Ωστόσο, αρκετό χρόνο περνάει και στην κουζίνα της μαγειρεύοντας τους αγαπημένα τους φαγητά.

Ελένη Μενεγάκη κιλά

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο λόγω αυτοπεριορισμού έχει πάρει ένα με δυο κιλά. Αφορμή για να το εξομολογηθεί ήταν το παντελόνι της, όλο της έπεφτε και εκείνη το σήκωνε. Σε κάποια στιγμή έβαλε τα γέλια λέγοντας πως δεν της πέφτει γιατί αδυνάτισε, απλά γιατί της είναι μεγάλο σε νούμερο.

Ωστόσ, η Ελένη Μενεγάκη τι κάνει με τον σύζυγο της, Ματέο Παντζόπουλο κάθε βράδυ στο σπίτι τους, καθώς όπως όλοι μας, έτσι και εκείνοι βρίσκονται κλεισμένοι μέσα; Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της.

Έτσι μένει η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 15 χρόνια στα 57 κιλά - Τα 6 μυστικά της

  • Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς
  • Υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
  • Αποφεύγει τη ζάχαρη.
  • Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
  • Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
  • Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της παλαιότερα, τι έχει αλλάξει στο σώμα της, ειδικά μετά τις γέννες.