Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: "Φοβηθήκαμε... δεν τον άφηναν να μπει μέσα"

Τι είπαν για την περιπέτεια με το μωράκι τους;

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου:
News 03.04.2020 15:16
Από Youweekly Team

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την περιπέτεια που είχαν με το μωράκι τους το οποίο είχε σηκώσει πυρετό και αναγκάστηκαν να το πάνε στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι είπε μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκε πολύ.

Για το πως τους αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο, αλλά φυσικά και για το πως περνάνε την καραντίνα τους μίλησαν η Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή του Alpha. ΟΙ δυο τους είπαν ότι απολαμβάνουν να είναι στο σπίτι, ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει βγει σχεδόν καθόλου έξω, έτσι όταν έγινε η διακοπή ρεύματος και βγήκε να ρωτήσει έναν γείτονα αν εκείνοι έχουν ρεύμα χάρηκε τόσο που είδε έναν ακόμα άνθρωπο.

Ακόμα το ζευγάρι, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τα όσα έγιναν με το μωράκι τους το οποίο αναγκάστηκαν να το πάνε στο νοσοκομείο. Πώς τους αντιμετώπισαν εκεί;

Τι είπαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου για την περιπέτεια τους; - "Φοβηθήκαμε πολύ, ήταν και η πρώτη φορά'

"Φοβηθήκαμε πολύ, ήταν και η πρώτη φορά που ανέβασε τόσο πυρετό. Έκανε 37,3 και σε μία ώρα είχε πάει πάνω από 38,5. Προσέχουμε πάρα πολύ, τηρούμε όλους τους κανόνες. Αγχωθήκαμε πάρα πολύ. Ο γιατρός μας είπε να πάμε στο νοσοκομείο σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε και πήγαμε αμέσως.

Μας αντιμετώπισαν σαν ύποπτο κρούσμα. Μπήκαμε από άλλη πόρτα και πήγαμε σε ειδικό όροφο μόνο για τον κορωνοϊό. Ήμασταν μόνοι μας σε έναν όροφο" είπα αρχικά το ζευγάρι μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ενώ η τραγουδίστρια είπε ακόμα ότι ο Ετεοκλής κοιμόταν στο αμάξι μερικές ημέρες".

"Τον Ετεοκλή δεν τον άφησαν καν να μπει μέσα. Οι γιατροί δεν έμπαιναν καν μέσα στο δωμάτιο, μου έλεγαν τι να κάνω με ενδοεπικοινωνία. Το φαγητό μου το άφηναν απέξω και το γάλα το μωρού, το έφερναν σε δικά τους μπιμπερό, δε δέχονταν το δικό μου. Όταν μάθαμε πως δεν έχει κορωνοϊό η μικρή ήταν μεγάλη ανακούφιση. Ο Ετεοκλής κοιμόταν τέσσερις μέρες στο αμάξι" ήταν τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίθανο στιγμιότυπο - Η Ελένη Χατζίδου έπαιζε με την μπέμπα και ο Ετεοκλής το είχε ρίξει στο σιδέρωμα

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου - Όσα βίωσε με την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό της μπέμπας

Share