O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαντά στον Ηλία και την "κόντρα" τους

Τι ανέφερε on camera;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαντά στον Ηλία και την

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαντά στον Ηλία και την "κόντρα" τους, η οποία δημιούργησε αρκετά σχόλια σε όλα τα social media και όχι μόνο. Τι ανέφερε ο κριτής on camera ωστόσο για αυτό το περιστατικό;

Ο Γιώργος Κρικοριάν και η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», βρέθηκαν στα παρασκήνια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef και μίλησαν αναλυτικά με όλους τους κριτές.

Ο δημοσιογράφος μίλησε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον οποίο ρώτησε για την κόντρα του με τον Ηλία, όταν ο διαγωνιζόμενος είχε κάνει έξαλλο τον κριτή, με την διαμαρτυρία του για τον χρόνο που του είχε δοθεί στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον Ηλία και την "κόντρα" τους

Χαρακτηριστικά ο κριτής ανέφερε στην κάμερα, «Έχουμε ανθρώπους που είναι πολύ καλοί μάγειρες, έχουν άποψη. Είναι πολύ ωραίο να ανοίγει ένας πραγματικός διάλογος. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Ένα πράγμα, όμως, είναι μη διαπραγματεύσιμο. Ότι τον κανόνα και τη ροή τα ορίζουμε εμείς.

Το λέω με αυστηρότητα, γιατί έτσι είναι το πράγμα, για να είναι δίκαιο και για όλους. Μην ξεχνάμε πως και τα παιδιά είναι πολύ καιρό μέσα σε ένα σπίτι. Είναι συνεχώς υπό πίεση και είναι λογικό κάποιες στιγμές να είναι πιο έντονες. Δεν είναι επί προσωπικού». Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Μιας και μιλάμε για τον κριτή ωστόσο, δείτε πως από το MasterChef βρέθηκε στην κονσόλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Πλέον ο κριτής του MasterChef έχει μια νέα ασχολία και μας δείχνει ποια είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.