Εσείς έχετε δει την κόρη της Πάολα; - Η μικρή είναι ίδια η μαμά της

Γιόρτασαν τα γενέθλιά της οικογενειακά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσείς έχετε δει την κόρη της Πάολα; - Η μικρή είναι ίδια η μαμά της

Εσείς έχετε δει την κόρη της Πάολα; Αν όχι τότε θα εκπλαγείτε με το πόσο η μικρή είναι ίδια με την μαμά της. Οι δυο τους γιόρτασαν τα γενέθλιά της μικρούλας οικογενειακά και με τις κατάλληλες προστασίες.

Συγκεκριμένα,σήμερα έχει τα γενέθλιά της η μονάκριβη κόρη της Πάολα, η οποία μάλιστα έγινε 17 χρονών και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram δίνοντάς της μια δημόσια ευχή.

Θέλοντας να δείξει πόσο περήφανη μαμά είναι, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μία ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη και την κόρη τους.

Δείτε τι ευχήθηκε η Πάολα στην κόρη της που είναι ίδια με εκείνη

Η γνωστή performer, θέλησε να δείξει την χαρά της με τους ακόλουθούς της γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την τρυφερή φωτογραφία, «Χρόνια πολλά Παολίνα μας»

Παράλληλα, δημόσιες ευχές ήθελε να στείλει στην κόρη του και ο πατέρα της, ο οποίος έγραψε στο instagram σε ένα τρυφερό κείμενο, «Σ’ ευχαριστώ για τις χιλιάδες όμορφες στιγμές που ζω μαζί σου, τα συναισθήματα που γεμίζεις την ψυχή μου και την περηφάνια που με κανείς να αισθάνομαι συνεχώς!!!! Είσαι το πολυτιμότερο και ομορφότερο πλάσμα σε όλη μου τη ζωή!!!! (ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου)».

Να σημειώσουμε επίσης πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει συχνά εκτός από διάφορες αναρτήσεις, κυρίως από παλιές καλές στιγμές που έχει ζήσει επί σκηνής, αλλά και από βίντεο που της στέλνουν θαυμαστές της, οι οποίοι κάνουν το challenge με το τραγούδι της «Θυμός» ακολουθώντας την χορογραφία της.

Λίγα λόγια για την Πάολα

Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη.

Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες. Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.