Η Τζένη Μπότση μένει σπίτι και "ρίχνει" το instagram με την τρυφερή της φωτογραφία και το μωράκι της

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τζένη Μπότση μένει σπίτι και

Η Τζένη Μπότση θέλησε να μοιραστεί μια μοναδική φωτογραφία με το μωράκι της τώρα που μένει σπίτι και "ρίχνει" το Instagram! Η τρυφερή εικόνα με την κόρη της θα σας "λιώσει" σίγουρα. Δεν θα πιστέψετε πόσο έχει μεγαλώσει.

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να ευχηθεί για την γιορτή της γυναίκας και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην κορούλα της.

Η ίδια, μένει σπίτι, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τους κανόνες που μας έχουν δοθεί για τον κορωνοϊό και περνάει όλο της το χρόνο με το μωράκι της, κάτι που θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε την εικόνα της Τζένη Μπότση που "ρίχνει" το instagrma με την το μωράκι της

Το απόγευμα της Παρασκευής θέλησε να "σπάσει" την ρουτίνα της και να ποζάρει ώστε να δείξει στους ακόλουθούς της τι κάνει αυτές τις δύσκολες μέρες. Έτσι τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά, «Μπορεί να #μένουμεσπίτι αλλά είναι μια ευκαιρία να διαβάζουμε αγκαλιά!! Είναι 4ων μηνών και το απολαμβάνει!! Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας... είναι ευκαιρία #familytime #μένουμεσπίτι #findhappiness».

Στις πρώτες της δηλώσεις στον ιστότοπο asist.gr είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας «μωρό» και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει".

Δείτε την φωτογραφία που "έλιωσε" τους πάντες. Η Τζένη Μπότση δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της και γι' αυτό φρόντισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, προκαλώντας σοκ σε θαυμαστές της και όχι μόνο.