Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά της

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μένει σπίτι όπως όλοι μας και από την στιγμή που δεν μπορεί να δει από κοντά τους δικούς της, μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά της μέσω βίντεο - κλήσης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς μένουν σπίτι μαζί με τα δύο τους παιδιά, παίρνοντας τα μέτρα ασφαλείας σοβαρά και τηρώντας τα.

Η ίδια λοιπόν, έκανε βίντεο κλήση με τον αγαπημένο της πατέρα, τον οποίο δεν μπορεί να δει από κοντά, λόγω των μέτρων και θέλησε να μοιραστεί το γλυκό στιγμιότυπο με τους ακόλουθούς της.

Δείτε τον μπαμπά της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η γνωστή ηθοποιός μας παρουσίασε τον μπαμπάκα της λέγοντας χαρακτηριστικά, στο insta story της, «Παιδιά ο μπαμπάκας μου. Ας λάμπει ο ήλιος κι όπου θέλει ας λάμπει».

Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να περνάει δημιουργικά το χρόνο της με τον σύζυγο και τα δύο παιδάκια τους, όπως όλοι, και αυτό περιλάμβανε και μια κλήση στον αγαπημένο της άνθρωπο.

Κατερίνα Παπουτσάκη μπαμπάς

Το μήνυμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για την πανδημία που συγκινεί

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί στον ιό και να τονίσει την σημαντικότητα του, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ακόλουθούς της, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μένουμε σπίτι! Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκόπησης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ».

Και μιας και μιλάμε για την Παπουτσάκη, εσείς ξέρατε ότι είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Δεν θα την γνωρίσετε.