Παίκτης του Survivor συγκινεί - Πρόσφερε το διαμέρισμα του σε νοσηλευτές και γιατρούς

Μια κίνηση ανθρωπιάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παίκτης του Survivor συγκινεί - Πρόσφερε το διαμέρισμα του σε νοσηλευτές και γιατρούς

Μια συγκινητική κίνηση έρχεται εν μέσω πανδημίας από ένα πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος ανοίγει το σπίτι του σε γιατρούς και νοσηλευτές, προσφέροντάς τους διαμονή, σε περίπτωση που την χρειάζονται.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ που θέλησε με την σειρά του να βοηθήσει στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε την σχετική ανάρτηση στο Facebook λέγοντας μεταξύ άλλων ότι προσφέρει το διαμέρισμά του στην Αθήνα για "κάποιο γιατρό ή νοσηλευτή που φοβάται μήπως κολλήσει την οικογένειά του".

Η ανάρτησή του έρχεται μέσα σε ένα καιρό που οι εξελίξεις με τον ιό είναι ραγδαίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο με την βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας να είναι καθοριστική.

Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο παίκτης του Survivor - "Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα..."

Ειδικά όσοι δουλεύουν αυτόν το καιρό μέσα σε νοσοκομεία αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις ενώ θέτουν και τον εαυτό τους σε κίνδυνο για την σωτηρία των άλλων. Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση ότι πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης που έρχονται παγκοσμίως για γιατρούς αλλά και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά μάχη.

Ειδικότερα ο Ορέστης ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα τα εξής:

"Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό".

Να πούμε ότι πρόσφατα ο ίδιος μας είχε δείξει και μια φωτογραφία από το αεροπλάνο "φάντασμα" στο οποίο είχε μπει.

Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός...

Posted by Tsangk Orestis-Faidon on Friday, April 3, 2020