Βαρύ πένθος για την Βαλεντίνη και την Αγαθή Ράντη - Έχασαν δικό τους από τον κορωνοϊό

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για την Βαλεντίνη και την Αγαθή Ράντη - Έχασαν δικό τους από τον κορωνοϊό

Η Βαλεντίνη και η Αγαθή Ράντη είναι σε πένθος καθώς αποκάλυψαν ότι έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο από τον κορωνοϊό . Παράλληλα μας έβαλαν όμως και τα γυαλιά με την ανάρτηση που έκαναν. Δείτε τι ακριβώς είναι αυτό που έγραψαν στο Instagram.

Ειδικότερα μέσα από μια ανάρτηση που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram μας είπαν για την φοβερή απώλεια, ωστόσο αναφέρθηκαν και σε εκείνους που γκρινιάζουν για το Πάσχα ή για τα ταξίδια που δεν μπορούν να κάνουν πλέον λόγω των εξελίξεων που έχουμε με την πανδημία.

Όπως θα δείτε και στην ανάρτηση οι αδελφές αναφέρονται σε όσους αντιδρούν στα μέτρα, αλλά και σε εκείνους που στεναχωριούνται γιατί δεν θα βγουν για... καφέ.

"Για εσάς που αντιδράτε και στεναχωριέστε που θα χάσετε το Πάσχα.Για εσάς που αντιδράτε στα μέτρα και θέλετε να ταξιδέψετε. Για εσάς που σκέφτεστε τους καφέδες που χάνετε

Σήμερα εμείς χάσαμε τον ξάδελφό μας στη Νέα Υόρκη. Εκεί όπου τα μέτρα που δεν πάρθηκαν νωρίτερα είναι η αιτία που χάνονται χιλιάδες ζωές. Εσείς λοιπόν σκεφτείτε πόσες ζωές θα είχαν σωθεί αν όλοι κάναμε αυτό που έπρεπε!" έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανα στο Instagram. Να πούμε ότι ο ιός πήρε και τον μεγάλο σχεδιαστή μόδας Sergio Rossi.

Εκτός από την Βαλεντίνη και την Αγαθή Ράντη ο ιός πήρε και ένα αγαπημένο πρόσωπο του Τομ Χανκς

Θρήνος επικρατεί για τον Tom Hanks, μιας και πέθανε γνωστός τραγουδιστής, από τον κορωνοϊό. Ήταν γνωστός για το τραγούδι του Stacy’s Mom, ενώ το 1997 ήταν υποψήφιος για όσκαρ για τη μουσική που έγραψε για την ταινία That Thing You Do που σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός.

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID-19 και παρ ‘ όλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID-19» ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN. «Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος» πρόσθεσε.

Ενώ ο Tom Hanks θέλησε να του πει το δικό του αντίο, λέγοντας, "Δεν θα υπήρχε Playtone χωρίς τον Adam Schlesinger, χωρίς αυτό το πράγμα που κάνεi! Ήταν ένα One-der. Τον χάσει στο Covid-19. Είμαι πολύ λυπημένος σήμερα. Χανκς"