Δεν φαντάζεστε ποιο διάσημο ζευγάρι μένει δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε ποιο διάσημο ζευγάρι μένει δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είπε πιο διάσημο ζευγάρι μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε μέσω skype με την εκπομπή του Open και μας αποκάλυψε μερικά πράγματα. Η όμορφη παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της αυτές τις ημέρες, ωστόσο έχει συντροφιά το σκυλάκι της αλλά και τον κολλητό της φίλο ο οποίος επίσης μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.

Μιλώντας στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" η Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στην καραντίνα με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι χαίρεται να είναι στο σπίτι και πως άλλωστε περνά ωραία μόνη της. Ακόμα πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς μένει πάνω από 10 χρόνια σε δικό της σπίτι.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του Open ήρθε και η αποκάλυψη για το γνωστό ζευγάρι, το οποίο μάλιστα έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτου του παιδάκι. Ο λόγος για την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος και αυτός με την σειρά του έκανε χθες μια αποκάλυψη για τα όσα έγιναν λόγω της πανδημίας στο μαιευτήριο.

Τρελαμένο με την κορούλα του το διάσημο ζευγάρι που μένει δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο ερχομός της κόρης τους ήταν το μεγαλύτερο δώρο που ήρθε στις ζωές τους τον τελευταίο καιρό και μάλιστα μέσα σε μία πολύ περίπλοκη εποχή όπως αυτή που ζούμε με τον κορωνοϊό.

Οι δυο τους ωστόσο φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε λεπτό που περνούν στο σπίτι με την κόρη τους και μάλιστα ανεβάζουν πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης μωρό

Νίκη Θωμοπούλου σπίτι με μωρό