Πραγματικός πρίγκιπας ο Χάρι - Η ρομαντική του κίνηση για τα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πραγματικός πρίγκιπας ο Χάρι - Η ρομαντική του κίνηση για τα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ

Ο Χάρι μπορεί να μην έχει πια τους βασιλικούς του τίτλους, ωστόσο είναι ένας πραγματικός πρίγκιπας, όπως μαρτυρά και η ρομαντική κίνηση που έκανε για χάρη της καλής του Μέγκαν Μαρκλ. Τι είναι αυτό που έκανε και μας άφησε άφωνους;

Η Μέγκαν και ο Χάρι πλέον θα μένουν στο Λος Άντζελες, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται μέχρι και τώρα τους θέλουν να μην μένουν τελικά στον Καναδά, όπου και αρχικά ήταν να εγκατασταθούν και αυτό λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Και σε αυτές ακριβώς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αναφερθούμε καθώς η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε ήδη να βγάζει τα δικά της χρήματα "χαρίζοντας" την φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ του Disney+ το οποίο κυκλοφόρησε αρχές Απρίλη.

Το ζευγάρι μπορεί να αποχαιρέτησε τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά και τους τίτλους του ωστόσο φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά, με την Μέγκαν να ξεκινάει ήδη τα επαγγελματικά της βήματα στην μετά βασιλικής οικογένειας ζωή της και τον Χάρι να είναι συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του.

Αν σκεφτούμε ότι για εκείνη άφησε μέχρι και ολόκληρο παλάτι μάλλον η αγάπη που της τρέφει είναι μεγάλη. Άλλωστε το ζευγάρι έχει υποδεχτεί πλέον στον κόσμο και το μωράκι του, τον μικρό Άρτσι.

Ποια είναι όμως η ρομαντική κίνηση του πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ;

Όπως είπαμε λοιπόν το ζευγάρι δεν έχει πλέον βασιλικά καθήκοντα και έτσι είναι ελεύθερο να ξεκινήσει την νέα του ζωή, αλλά και να αρχίσει να αποκτά τα πρώτα του χρήματα.

Η Μέγκαν Λοιπόν μετά και το Megix έκανε την αρχή στο ντοκιμαντέρ που σας αναφέραμε. Αυτό που δεν σας έχουμε πει ακόμα είναι εκείνο που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι και μας έκανε να λιώσουμε.

Ο άντρας της λοιπόν την υποστήριξε στο νέο της βήμα με το να βρεθεί μαζί της στο στούντιο, όπου έγινε το γύρισμα. Μάλιστα έμεινε εκεί μέχρι και να τελειώσει η Μέγκαν. Πόσο γλυκό!