Μια καρδιά για την Ιωάννα Τούνη από τον αυστηρό κριτή του My Style Rocks

Ποια φωτογραφία της σχολίασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μια καρδιά για την Ιωάννα Τούνη από τον αυστηρό κριτή του My Style Rocks

Μια καρδούλα για την Ιωάννα Τούνη. Μπορεί ο Στέλιος Κουδουνάρης να είναι ο "αυστηρός κριτής' στο My Style Rocks ωστόσο είναι ένας γλυκός άνθρωπος.

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε δει το Στέλιο Κουδουνάρη να ασκεί κριτική στις κοπέλες τους παιχνιδιού μόδας. Αυτή είναι άλλωστε και η δουλειά του ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Ωστόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης θυμάται τις παλιές παίκτριες του παιχνιδιού και μάλιστα άφησε και ένα μικρό, αλλά γλυκό emoji κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

Ειδικότερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία μας έδειξε πως εκείνη ήταν παιδάκι. Εκεί λοιπόν ο κριτής του My Style Rocks της άφησε μια όμορφη καρδούλα ως σχόλιο με την ίδια να του απαντά και αυτή, επίσης με μα καρδούλα.

"Πιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες. Πες μου, περιμένω σχόλια" έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση που έκανε και ο Κουδουνάρης της απάντησε με μια καρδούλα. Να σας πούμε ότι η Τούνη έκανε και μια έκκληση για την Bubblegum. Δείτε εδώ τι είναι αυτό που ζητάει.

Ο αυστηρός κριτής του My Style Rocks, που σχολίασε την εικόνα της Ιωάννας Τούνη έκανε και μια έκπληξη στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είχε γενέθλια και ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη που ακόμα και εκείνη δεν περίμενε. Μπορεί να έχουμε πανδημία, ωστόσο οι δυο τους το γιόρτασαν με τα σωστά μέτρα.

Προς έκπληξή της, οι δυο φίλοι της, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Μαστρόκαλος (Mi-Ro) την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Κολωνάκι για να της δώσουν μια τούρτα σοκολάτα με ένα κεράκι.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις φυσικά όταν έδωσαν την τούρτα στην αγαπημένη τους φίλη και μετά έφυγαν μιλώντας μέσω βίντεο κλήσεων για το υπόλοιπο της ημέρας.

Μπορεί όλοι να ζούμε δύσκολες καταστάσεις αυτήν την περίοδο με τα μέτρα κατά της πανδημίας, ωστόσο όταν υπάρχει θέληση και πάντα με την σωστή τήρηση των μέτρων μπορείς ακόμα και έτσι να γιορτάσεις και το αποδεικνύουν και οι σχεδιαστές μόδας.

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί την τρυφερή και γλυκιά στιγμή με τους ακόλουθούς της και όχι μόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά, «My friends are crazier than I am» (οι φίλοι μου είναι πιο τρελοί από εμένα) στα insta stories της.