Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και τον κορωνοϊό

Τι θα γίνει με το MasterChef;

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και τον κορωνοϊό
News 04.04.2020 15:25
Από Youweekly Team

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και τον κορωνοϊό, ενώ αποκαλύπτει και τι θα γίνει τελικά με την συνέχεια του MasterChef και τα γυρίσματα. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο ίδιος.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του MasterChef, με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα για κάθε ενδεχόμενο.

Εξήγησε ότι ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει τον επικίνδυνο ιό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και τον κορωνοϊό - Όλα όσα αποκάλυψε

Χαρακτηριστικά ο αγαπημένος κριτής ανέφερε αρχικά, «Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα.

Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

Για το τι θα γίνει πλέον με τα γυρίσματα του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε, «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα». Δείτε τι άλλο είχε αναφέρει και στην Κατερίνα Καραβάτου πριν λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει ποιος κριτής είναι "το εύκολο παιδί της στυλίστριας"

Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef - «Τους έχουμε καταλάβει και τους...»

Share