Σοκ με τη νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού - Τα μάτια της σε μαγεύουν

Είναι μια κούκλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με τη νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού - Τα μάτια της σε μαγεύουν

Σοκ με τη νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού. Τα μάτια της έχουν τέτοιο χρώμα που κυριολεκτικά σε μαγεύουν η ίδια είναι πανέμορφη και τα χαρακτηριστικά της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο με τα μάτια της να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της και τον γιο αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τα μάτια της Δούκισσας Νομικού στην νέα της φωτογραφία που σε μαγεύουν

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στηρίζει το hashtag #μενουμε_σπιτι και κάθεται μέσα μαζί με την οικογένεια της, με σκοπό κιόλας την προστασία της. Προτεραιότητα της είναι γιος και η κόρη της και για το λόγο αυτό φροντίζει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Δείτε και πως περνάει τον χρόνο της με τα παιδιά της

Πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση για τον ιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έλεγε πως "εκείνος που αποσύρθηκε κατάφερε να σώσει όλους τους υπόλοιπους".

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Αυτή την φορά έκανε μια πιο χαρούμενη ανάρτηση καθώς είδαμε τα πολύ όμορφα μάτια της που πραγματικά σε μαγνητίζουν. Πράσινα και πολύ έντονα. Η ίδια είναι μια κούκλα άλλωστε και ξεχωρίζει με την εμφάνιση της αλλά και τα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά που έχει.

Δείτε την ανάρτηση της:

«Όλα καλά εσείς; #TaIsiaAnapoda #MenoumeSpiti» έγραψε στην ανάρτηση της.