Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανακοίνωσή της

Τι έκανε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανακοίνωσή της

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια έκανε μια ανακοίνωση για την νέα της επιτυχία που κυριολεκτικά πηγαίνει πάρα πολύ καλά και η ίδια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της γι' αυτό.

Μετά από μερικούς μήνες που πέρασε στην Αμερική, η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα, με την επιστροφή της ήρθε και το νέο της κομμάτι «Yayo», το οποίο κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα video clip που την έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ ευχάριστο για την ίδια γεγονός. Με αυτό τον τρόπο επίσης, θέλησε να πει «ευχαριστώ» σε όλους τους θαυμαστές της.

Το ευχάριστο γεγονός που θέλησε να ανακοινώσει η Ελένη Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, το «Yayo» μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της στο Youtube.Μιας και μιλάμε για το τραγούδι της δείτε το εδώ

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως η νέα της επιτυχία πηγαίνει κυριολεκτικά πάρα πολύ καλά, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο και να φτάσει τις 3 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτό το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, προφανώς πολύ χαρούμενη που η δουλειά της αρέσει τόσο.

Λίγα λόγια για το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop. Εμείς άλλωστε, από χτες σας είχαμε γράψει όλες τις λεπτομέρειες για το τραγούδι της. Αυτή βέβαια, είναι η 10τη (περίπου) σερί επιτυχία της σε διεθνές στάδιο και ένα είναι σίγουρο για την Ελένη: Μετά την συμμετοχή της στη Eurovision είδε τεράστια επιτυχία και από πολλούς θεωρείται «Hot πρόσωπο της Ευρώπης».

Ελένη Φουρέιρα