Σοκαρισμένη η Στέλλα Καλλή με τα όσα αντίκρισε - Πέρασε έναν Γολγοθά

Δείτε τις φωτογραφίες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Στέλλα Καλλή με τα όσα αντίκρισε - Πέρασε έναν Γολγοθά

Σοκάρουν οι εικόνες από το αεροδρόμιο, με την Στέλλα Καλλή να περνά ένα Γολγοθά για να καταφέρει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια μάλιστα ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα η Στέλλα Κάλλη βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και επιχείρησε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, τώρα που όλα είναι κλειστά. Αυτό που είδε στο αεροδρόμιο την σόκαρε με την ίδια να μας δείχνει μάλιστα και εικόνα από τον χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες που οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι στο "κόκκινο". Αεροπορικές εταιρίες ακυρώνουν πτήσεις τους, ενώ άλλες γίνονται με καθυστέρηση.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις κόσμου που ενώ έχει καταφέρει να φτάσει στον προορισμό τους, τους λένε να γυρίσουν πίσω λόγω των μέτρων που παίρνονται για την πανδημία. Μάλιστα στην Ισπανία Έλληνες φοιτητές εγκλωβίστηκαν εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν τελευταία με τον ιό.

Στέλλα Καλλή: Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο - "Είμαι σοκαρισμένη"

Η ίδια λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μας περιγράφει τον Γολγοθά της μέχρι να καταφέρει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Όπως έγραψε το αεροδρόμιο είχε 50 άτομα μόνο, ενώ η ίδια είπε ότιν ήρθε σε 32 ώρες που ήταν και το πιο σύντομο που μπορούσε να κάνει.

"Δε ξέρω αν είμαι τυχερή η όχι, αλλά βρήκα το πιο σύντομο δρομολόγιο να γυρίσω σε 32 ώρες!!!! Ομολογώ πως είμαι σοκαρισμένη. Πρώτη φορά βρίσκομαι σε (ανοιχτό/κλειστό) αεροδρόμιο με 50 άτομα ΜΟΝΟ!!! Με τον κατάλληλο εξοπλισμό... καλό μας ταξίδι" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ορίστε και το ποστ της (μπορείτε να δείτε και τις άλλες εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά)