Απίστευτη αποκάλυψη της Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPENtv: «Από χθες έγινε χαμός στα μηνύματα μου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη αποκάλυψη της Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPENtv: «Από χθες έγινε χαμός στα μηνύματα μου»

Απίστευτη αποκάλυψη της Σίσσυ Χρηστίδου πως «από χθες έγινε χαμός στα μηνύματα της». Τι συνέβη και που αναφερόταν η παρουσιάστρια; Ποιος ο λόγος που της έστελναν και το είπε στον αέρα του Open.

Το μεσημέρι Yes τελείωσε χθες από το Open, καθώς το κανάλι ήθελε να εστιάσει περισσότερα σε ενημερωτικό πρόγραμμα τώρα με την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Ζαρίφη και Σταματόπουλος αποχαιρέτησαν την εκπομπή χθες το μεσημέρι.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Η τελευταία εκπομπή, όμως εδώ θα είμαστε τυπικοί με το ραντεβού μας, με τα θέματά μας, έτσι όπως πρέπει να είναι» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στην έναρξη της εκπομπής, με τον Δημήτρη Μάρκο να σπεύδει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα, «Εγώ να αποχαιρετήσω, γιατί εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μετά. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ εσάς που με ανεχτήκατε και ανεχτήκατε και την ενημέρωση. Είναι οι καιροί τέτοιοι. Πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνεται» είπαν.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τα μηνύματα που δέχτηκε

Το γεγονός αυτό, θέλησε να σχολιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου μέσα από τη δική της εκπομπή μιας και με τον Παύλο Σταματόπουλου εκτός από συνεργάτες είναι κουμπάροι και δυο πολύ καλοί φίλοι. Δείτε εδώ και πως πήγε η παρουσιάστρια χθες σούπερ μάρκετ

«Ολοκλήρωσε χθες το “Mεσημέρι Yes” τον κύκλο του. Εγώ σαν κουμπάρα σου, θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για όλη αυτή τη προσπάθεια, για το ήθος και τον επαγγελματισμό σου. Είναι δυο χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν και στις; Διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε όλη σου τη ζωή. Αυτό φάνηκε και το εκτίμησε ο κόσμος. Από χθες έγινε χαμός στα μηνύματα που δέχτηκα για σένα».

Με αφορμή αυτά τα λόγια της παρουσιάστριας, ο Παύλος Σταματόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτή ήταν μια απόφαση που πάρθηκε λόγω των εξελίξεων που συμβαίνουν στη χώρα μας.