Έχετε δει τον αδερφό της Κέισι Μίζιου από το GNTM; - Είναι ίδιοι

Μας τον σύστησε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχετε δει τον αδερφό της Κέισι Μίζιου από το GNTM; - Είναι ίδιοι

Εσείς έχετε δει τον αδερφό της Κέισι Μίζιου από το GNTM; Αν όχι μας τον συστήνει η ίδια και είναι ίδιοι! Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε και "έριξε" τα social media.

H ίδια όπως όλοι μας παραμένει σπίτι για να προφυλάξει τόσο τον εαυτό της, όσο και τους αγαπημένους της, και όπως ήταν αναμενόμενο ασχολείται ιδιαίτερα με το instagram της.

Το νεαρό μοντέλο, που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, θέλησε να του στείλει και δημόσια τις ευχές της εκφράζοντας ην αδυναμία που του έχει.

Έχετε δει τον αδερφό της Κέισι Μίζιου; - Οι φωτογραφίες που έριξαν το instagram

Συγκεκριμένα η Κέισι Μίζιου δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες. Στη μια φαίνεται απεικονίζεται ο αδερφός της στο σήμερα και έγραψε, «Χρόνια πολλά στο πιο όμορφα μάτια του κόσμου. Στον πιο όμορφο άνθρωπο».

Στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν μαζί με την Κέισι να γράφει, «Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό αδερφό του κόσμου που αν και μικρότερος είναι τόσο ώριμος». Ενώ στην tρίτη φωτογραφία φαίνεται ο αδερφός της σε μικρότερη ηλικία και έγραψε, «Από μικρός είχε αυτό το αυστηρό και σοβαρό βλέμμα αλλά είναι τόσο γλυκός».

Κέισι Μίζιου αδερφός φωτογραφία
Κέισι Μίζιου αδερφός μαζί
Κέισι Μίζιου αδερφός

Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου

Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Έφτασε μέχρι τον τελικό και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Σήμερα, αν δεις φωτογραφίσεις της είναι αγνώριστη, αφού μπαίνει στο «πετσί» του ρόλου.

Το μοντέλο μετά το τέλος του παιχνιδιού είδε πολλές πόρτες με συνεργασίες να της ανοίγονται. Ένα scroll μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί και μια προς μια είναι άκρως εντυπωσιακές. Όπως η παρακάτω στην οποία είναι αγνώριστη και την λατρέψαμε.

Φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και λεοπάρ γουνάκι, έκανε τα likes να πάρουν «φωτιά».

Ωστόσο, τι συνέβη με την Κείσι, την Χαρά και την Πόπη, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM; Τα unfollow που έγιναν και η δημόσια απάντηση που έδωσε η πρώτη!

TAGS