Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την χειρότερη φάρσα στους φίλους της - Κόντεψαν να "μείνουν"

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την χειρότερη φάρσα στους φίλους της - Κόντεψαν να

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την χειρότερη φάρσα στους φίλους της και εκείνοι κόντεψαν να "μείνουν". Η παρουσιάστρια θέλησε να τους κάνει μια πλάκα για το νέο της επεισόδιο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η φάρσα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στους φίλους της που κόντεψαν να "μείνουν"

Στο πλαίσιο αυτών των διαδικτυακών παιχνιδιών και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε ένα βίντεο που είχε τραβήξει για το κανάλι της στο youtube.

Κάλεσε λοιπόν τους φίλους της πριν την καραντίνα και τον εγκλεισμό και τους έβαλε μπροστά από ένα κουτί. Εκείνοι έβαλαν το χέρι τους μέσα χωρίς να ξέρουν φυσικά τι τους περιμένει. Η Ευρυδίκη είχε βάλει διάφορα πράγματα κάτω από το κουτί που εκείνοι έπρεπε να αναγνωρίσουν.

Ωστόσο μερικοί δεν πήραν είδηση τι ακουμπάνε με αποτέλεσμα να "μείνουν". Η φάρσα της προκαλεί τρελό γέλιο, ενώ στο τέλος του βίντεο βλέπουμε και μια φάρσα που είχαν κάνει παλαιότερα σε εκείνη.Δείτε εδώ και τις τρυφερές στιγμές της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο στην καραντίνα

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως όλο αυτό είχε γυριστεί πολύ πιο πριν μπούμε σε καραντίνα και αρχίσουμε να μην πλησιάζουμε ο ένας τον άλλο και να μην βγαίνουμε από τα σπίτι μας.

Δείτε την επική της φάρσα: