Τρυφερές στιγμές στην «καραντίνα» για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο

Η φωτογραφία ξαπλωμένοι στον καναπέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερές στιγμές στην «καραντίνα» για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο

Τις ημέρες τους σε «καραντίνα», περνάνε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι τρυφερές στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχουν... τέλος, καθώς τώρα έχουν περισσότερο χρόνο για την σχέση της, μιας και όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν μπει στον «πάγο».

Μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο και οι δυο να πηγαίνουν στα κανάλια ALPHAtv και OPENtv αντίστοιχα, καθώς οι εκπομπές που είναι μέλη, συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά, ωστόσο όταν τελειώνουν κατευθύνονται και οι δυο γρήγορα στο σπίτι, λόγω της απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάνε τον χρόνο τους μαγειρεύοντας διάφορες λιχουδιές, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε πηγαίνοντας βόλτα μέχρι την ταράτσα τους. Κυρίως όμως το έχουν ρίξει στην μαγειρική. Μάλιστα, και ο Κωνσταντίνος «έπιασε» δουλειά και έφτιαξε έναν απίστευτο κορμό σοκολάτας και μας αποκάλυψε αναλυτικά την συνταγή του.

Ωστόσο, τον χρόνο τους εκτός από την κουζίνα μαγειρεύοντας τον περνάνε και στο σαλόνι τους χαλαρώνοντας, βλέποντας τηλεόραση περνώντας ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί πριν ξεκινήσουν και όλα όλα να έχουν τον κανονικό τους ρυθμό.

Η τρυφερή φωτογραφία τους

Χθες, η Ευρυδίκη Βαβαλάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος. Και οι δυο χαλάρωναν στον καναπέ τους σαλονιού τους, αγκαλιά.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει το σαλόνι τους. Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» είχε ποζάρει στον καναπέ της και είχαμε δει την εντυπωσιακή διακόσμηση που έχει. Οι κουρτίνες, ήταν εκείνες που μας τράβηξαν την προσοχή, αφού είναι σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπιτωθούν λόγω ανακαίνισης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή το σπιτικό του.