Νίκος Μάνεσης: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παρουσιαστή!

Δυο σοβαρά φάουλ...ξανά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μάνεσης: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του παρουσιαστή!

Ο Νίκος Μάνεσης το τελευταίο διάστημα μας συνηθίζει σε τηλεοπτικά φάουλ, τα οποία και δείχνουν μια... απαράδεκτη συμπεριφορά!

Να θυμηθούμε πρόσφατα τα πλάνα μαϊμού που έπαιξε από τον Έβρο! Να θυμηθούμε, επίσης, ότι τότε προς τιμήν του έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Alpha με την παραίτηση του πάνω στο τραπέζι. Και να μην ξεχάσουμε ότι κάλυψε και όλους τους συνεργάτες του για το λάθος που έγινε - δείτε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν αναλυτικά! Μέχρι εδώ καλά και τον συγχώρεσε ο κόσμος για το συγκεκριμένο λάθος, αλλά η συγνώμη έχει αξία όταν δεν επαναλαμβάνεις τα λάθη αγαπητέ Νίκο Μάνεση!

Φάουλ 1

Σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής είπα πραγματικά το απίστευτο και απίθανο για τον ελληνικό τουρισμό που θα περάσει την χειρότερη χρονιά των τελευταίων 30 ετών. Ο Νίκος Μάνεσης, είπε, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ καλά να πάθουν γιατί είχανε αφήσει στην απέξω τους Έλληνες τουρίστες!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μάνεσης είπε κατά λέξη... «Χάθηκε η χρονιά φέτος δεν πειράζει οι τουριστικές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και τον Έλληνα που είχε σουβλιστεί, εξοβελιστεί όπως ο Αθανάσιος Διάκος. Όποιος διαφωνεί να το συζητήσουμε με στοιχεία. Κλονίστηκαν από την Thomas Cook αλλά δεν έβαλαν μυαλό, όχι όλοι, κάποιοι από τον κλάδο»

Αγαπητέ κύριε Μάνεση αυτός είναι ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Μπορείτε να απαντήσετε πως είναι δυνατόν οι Έλληνες τουρίστες να αντικαταστήσουν τους 30 εκατομμύρια ξένους τουρίστες που ήρθαν πέρσι στη χώρα μας;

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι δυνατόν να χαίρεστε που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έλληνες θα χάσουν τη δουλειά τους; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι δουλεύουν σεζόν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, κλπ;

Οι επιχειρηματίες που εσεις τοσο εύκολα και χαιρέκακα λέτε ότι θα χαθεί η τουριστική χρόνια σκέφτεστε ότι θα χάσουν τα ξενοδοχεία τους από τα δάνεια επειδή μόνο και μόνο θα πέσουν οι τιμές στα δωμάτια των ξενοδοχείων; Ότι δεν θα προσλάβουν προσωπικο, ότι δεν θα ανοίξουν καν τα ξενοδοχεία, οτι δεν θα αγοράσουν πρώτη ύλη από τις τοπικές κοινωνίες φρούτα, λαχανικά, κρέατα... Πιστεύετε ότι είναι λογικό να χαίρεστε για όλα αυτά μόνο και μόνο για να πάει ο Έλληνας φθηνές διακοπές;

Και συγνώμη κύριε Μάνεση μετά απο ολη αυτή την κατρακύλα που θα βρεθεί η οικονομία μας; Πιστεύετε εσείς ότι ο Έλληνας θα ενδιαφερόταν να πάει διακοπές φέτος το καλοκαίρι;

Νομίζετε ότι είναι όλοι σαν και εσάς...μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει παίρνετε τον μισθό σας;

Προφανέστατα πληρώνεστε και καλά κάνετε επειδή έχετε δουλειά καθώς η χαρά των καναλιών είναι τέτοια γεγονότα και καλά κανετε. Προφανώς ομως πληρώνεστε, επίσης, κύριε Μάνεση διότι φρόντισε το κράτος να δώσει + 11, 5 εκατομμύρια € στα κανάλια για κρατική διαφήμιση. Όπως, επίσης, επέτρεψε και στους καναλάρχες να πληρώσουν την δόση τους του χρόνου!! Και καλως έκανε το κράτος για να μην χάσουν τις δουλειές τους εκατοντάδες τεχνικοί και δημοσιογράφοι!

Για φανταστείτε, λοιπόν, να μην υπήρχαν αυτές οι επιχορηγήσεις του κράτους και να έπρεπε στα κανάλια να αναστείλουν το πρόγραμμα τους. Θα θέλατε κάποιος να πει για εσάς "Να βάλει και μυαλό ο Νίκος Μάνεσης που είχε καβαλήσει το καλάμι" θα σας άρεσε αλήθεια; Είναι τραγικό να είσαστε δημόσιο πρόσωπο και να μην σκέφτεστε αυτά που λέτε. Για κανένα κλάδο δεν μπορούν να ειπωθούν τέτοιες λαϊκίστικες κουβέντες για να χαϊδέψουμε τα αυτιά των τηλεθεατών.

Ο κλάδος του τουρισμού στην Ελλάδα είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, ξέρετε άραγε πόσες μονάδες του ΑΕΠ στη χώρα μας είναι ο τουρισμός κύριε Μάνεση; Γνωρίζετε ας πούμε π.χ. πόσα έσοδα έχει το κράτος από τις τουριστικές επιχειρήσεις για να μπορεί να πληρώνει συντάξεις και μισθούς δημοσίου;

Προσοχή αν πέσει ο τουρισμός τίποτα δεν θα μείνει όρθιο ούτε καν οι Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές όχι μόνο οι ξένοι!

Φάουλ 2

Είναι απαράδεκτο σε εποχή πανδημίας και μετά από τις συστάσεις του επίσημου κράτους να υπάρχει απόσταση 2m των πολιτών μέσα στο στούντιο να μην κρατάτε αυτές αποστάσεις με τους συνεργάτες σας! Τι παράδειγμα δίνετε δημόσια στους πολίτες.

Εν κατακλείδι κύριε Νίκο Μάνεση θα σας προτιμούσαμε πιο προσεκτικό στις δημόσιες τοποθετήσεις σας.

Είναι γνωστό ότι δεν κάνετε δημόσιες σχέσεις και δεν κρατιέστε τις περισσότερες φορές και αυτό είναι θετικό για τη δουλειά που κάνετε αλλά όταν απευθύνεστε δημοσίως στον κόσμο που σας παρακολουθεί λαϊκίστικες ανοησίες μπορούν να αποφεύγονται... με το συμπάθιο και με αγάπη πάντα.