Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι της - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Πώς περνά την καραντίνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι της - Φωτογραφία από το σαλόνι της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει και αυτή στο σπίτι ατές τις ημέρες και μας δείχνει τα όσα κάνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σαλόνι της. Έτσι και τώρα μας έδειξε τι είναι αυτό που... εκτέλεσε! Τι έκανε η όμορφη παρουσιάστρια;

Η παρουσιάστρια είναι όπως είπε σε αυτό-καραντίνα αυτές τις ημέρες και συχνά μας δείχνει τα όσα κάνει μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα δεν είναι μόνη καθώς συντροφιά της έχει το χαριτωμένο σκυλάκι της, την Misu την οποία και μας την δείχνει συχνά με ποστ που κάνει.

Εκτός αυτού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ξεχάσει και την γυμναστική με την ίδια να ανεβάζει story στο Instagram από τον χώρο, όπου κάνει την άσκησή της. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία το σπίτι της έχει τα πάντα, ακόμα και τραμπολίνο, ενώ το σκυλάκι της φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερο με όλα αυτά.

Ωστόσο η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει και κάτι ακόμα και μάλιστα είχε και συνέταιρο σε αυτό το έγκλημα, όπως το αποκάλεσε!

Ορίστε και το σαλόνι της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαλόνι

Μετά την φωτογραφία από το σαλόνι της δείτε και τι... εκτέλεσε στο σπίτι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια λοιπόν, η οποία χθες έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα φαγητό κόλαση.

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της ότι "εξετελέσθη το παστίτσιο. Και θα εκτελεστεί" ενώ μας λέει ότι μαζί της ήταν και ο Γιάννης Βότσαρης.

Ορίστε και το φαγητό που... εκτέλεσε!

Η ίδια συχνά μας λέει τα όσα κάνει μέσα στο σπίτι, ενώ σε μια άλλη ανάρτησή της μας είχε ακόμα δείξει και ποια γνωστή σειρά είδε στο Νetflix που έχει πάρει και αυτό 'φωτιά' τώρα που όλοι είμαστε μέσα.

Να και η σειρά που είδε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σειρά Netflix