Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει "ανοιχτά" για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισε με τον κορωνοϊό

«Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει
News 05.04.2020 13:50
Από Youweekly Team

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει "ανοιχτά" για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισε με τον κορωνοϊό και αποκαλύπτει πως «Είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου». Δείτε όλα όσα ανέφερε η ίδια για την μάχη της με τον ιό.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς μετά την αποκάλυψη που έκανε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν λίγες ημέρες. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έδωσε την δικιά της μάχη με την πανδημία και την νίκησε.

Όλα όσα αποκάλυψε η Ιλένια Ουίλιαμς για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισε με τον κορωνοϊό

Πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα, ωστόσο, πρέπει να κάνει είναι το τεστ, το οποίο περιμένει να βγει αρνητικό, «Υπήρχαν μέρες που είχα πυρετό, κόπωση, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη μέρα υπήρχε κάτι καινούργιο. Το πρώτο ήταν πολύ υψηλός πυρετός, μετά ήρθαν τα δέκατα, μετά ήρθε ο πόνος στα κόκαλα, μετά ήταν η απώλεια γεύσης και όσφρησης…

Όλο αυτό το πέρασα μόνη μου. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εγώ μπήκα σε καραντίνα στις 13 του μηνός, ήταν η Παρασκευή που μας έλεγαν ότι πρέπει να μένετε στα σπίτια σας, δεν είχαμε ακόμα τα μέτρα της απαγόρευσης. Η μαμά μου μού είχε πει να πάω να μείνω μαζί τους και της είπα άστο καλύτερα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Και ευτυχώς από εκείνη τη μέρα και μετά δεν είδα κανέναν. Δεν γνώριζα τότε ότι έχω κορωνοϊό.

Μετά από πέντε μέρες άρχισαν τα συμπτώματα. Ερχόταν η μαμά μου και μου άφηνε φαγητό έξω στην πόρτα ή ότι χρειαζόμουν από το σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς μένει και μια φίλη μου από πάνω, οπότε με ρωτούσε και μου έφερνε πράγματα κι εκείνη.

Στην αρχή είχα κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό, ενώ στη συνέχεια έκανα το δεύτερο και βγήκε θετικό. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ και τώρα αυτό που μένει είναι να ξανακάνω το τεστ για να βγει αρνητικό για να ξεμπερδέψω». Δείτε τι είχε αναφέρει την πρώτη φορά που αποκάλυψε ότι είχε βγει θετική στον ιό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιλένια Ουίλιαμς: Έκανε κίνηση ματ μετά το χωρισμό από τον Ουγγαρέζο! Το τέλος είναι οριστικό!

Ιλένια Ουίλιαμς: «Αδειάζει» δημόσια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λίγο μετά τον χωρισμό! «Δεν το περίμενα ότι...»!

Share