Συγκινεί η κίνηση ανθρωπιάς του Στέλιου Ρόκκου για την πανδημία

Πώς θέλησε να βοηθήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η κίνηση ανθρωπιάς του Στέλιου Ρόκκου για την πανδημία

Ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια κίνηση ανθρωπιάς για την πανδημία και μας συγκινεί. Διαβάστε παρακάτω πως θέλησε να βοηθήσει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ειδικότερα η Λήμνος και συγκεκριμένα ο Ιατρικός σύλλογος του νησιού κάνει έκκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν, καθώς το νοσοκομείο έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν θέλησε και αυτός με την σειρά του να συμβάλλει οικονομικά με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου να αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο αγαπημένος μας Στέλιος Ρόκκος, αφουγκραζόμενος τις προκλήσεις της εποχής, συστρατεύεται με τους υπόλοιπους Λημνιούς στον αγώνα για τη θωράκιση του νοσοκομείου μας συνεισφέροντας οικονονομικά!». Να πούμε ότι και στο εξωτερικό πολλοί διάσημοι κάνουν προσφορές για να βοηθήσουν με την κατάσταση που βιώνουμε και η Ριάνα ήταν ένας από αυτούς. Δεν θα πιστεύετε το ποσό που έδωσε!

Εκτός από την κίνηση του Στέλιου Ρόκκου μας συγκίνησε και η ανθρωπιά του Ορέστη Τσάνγκ - Πώς βοηθά για την πανδημία;

Μια κίνηση ανθρωπιάς ήρθε και από τον πρώην παίκτη του Survivor που σε ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι διαθέτει το διαμέρισμά του στην Αθήνα για γιατρούς ή και νοσηλευτές που φοβούνται μήπως βάλουν σε κίνδυνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα΄.

Στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό".

Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός...

Posted by Tsangk Orestis-Faidon on Friday, April 3, 2020