Αδιανόητο! Τι κοινό έχουν η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον ένα της γιο;

Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Τι κοινό έχουν η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον ένα της γιο;

Αδιανόητο είδηση που δεν γνωρίζαμε τι κοινό έχουν η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον ένα της γιο. Μόνο λίγοι το γνώριζαν, καθώς στην οικογένεια τους στις 4 Απριλίου έχουν διπλή χαρά.

Γιορτή είχες χθες στο σπίτι του αρχηγού του Ολυμπιακού καθώς ο γιος του Θανάσης, έκλεισε τα 8 του χρόνια. Τα παιδιά έχουν χαρά στο σπίτι και έτσι όλη η οικογένεια βρέθηκε μέσα στη κουζίνα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως την ίδια ημέρα έχει γενέθλια και η αδερφή της Βαλέριας Χοψονίδου, Βαλέρια. Η ίδια θέλησε να το κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό της Λογαριασμό στο Instagram.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρή με την αδερφή της και της ευχήθηκε.Οπότε ο γιος της Θανάσης αλλά και η αδερφή της Βαλέρια, έχουν ίδια μέρα γενέθλια. Δείτε εδώ και ποιος το γιόρτασε όλη η οικογένεια χθες

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολυμπία Χοψονίδου

Ποια είναι η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου (Κρασνοντάρ, 17 Ιουνίου 1983) είναι Ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη.

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.