Μακελειό! Ο Σταρόβας μιλά για την κόντρα Αρναούτογλου - Κανάκη: "Το κάνει και ο ίδιος"

Τι είπε για όλα αυτά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μακελειό! Ο Σταρόβας μιλά για την κόντρα Αρναούτογλου - Κανάκη:

Πόλεμο δηλώσεων είχαμε ανάμεσα στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη, με τον Δημήτρη Σταρόβα να μιλά τώρα σε τηλεοπτικό εκπομπή για την κόντρα. Μεταξύ των άλλων ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι "το κάνει και ο ίδιος". Διαβάστε τα όσα ανέφερε.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είχε 'σταυρώσει" τον Αρναούτογλου και είχε κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων σε αντιγραφή από μεριάς του συναδέλφου του. Ήδη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απάντησε μέσα από τον αέρα της δικής του εκπομπής, ενώ είχαμε και μια ακόμα παρέμβασή του, για όλα αυτά την οποία θα σας παραθέσουμε παρακάτω.

Για να γυρίσουμε λοιπόν στον Δημήτρη Σταρόβα, ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

"Ξέρω γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να γίνονται τέτοια πράγματα. Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να φανώ σαν μάρτυρας υπεράσπισης. Επίσης τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη".

Ακόμα μιλώντας στην εκπομπή είπε τα εξής:

"Θέλω να πω ας πούμε ότι με τσατίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον όταν κάτι το κάνει και ο ίδιος.

Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς δεν μ΄αρέσει καθόλου.

Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είδα το βίντεο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ξέρω και ποιος το έφτιαξε. Δεν μου φαίνεται πως το έφτιαξε κάποιος ακροατής".

Ποια ήταν η νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Κανάκη, για την οποίο πήρε θέση και ο Σταρόβας;

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν εμφανίστηκε στο live που έκανε ο Χάρης Λυμπεδάκης και αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό με τον Κανάκη, με τον ίδιο να στέλνει μερικά πυρά.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

"Είναι τόσο αστείο. Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;

Και γιατί δεν μπορούσα να βγω και να πω στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θέλω να κάνω μια εκπομπή… Ναι πω και ότι κάποιοι ξέχασαν και την “Πρίζα”, που ήταν τρεις άντρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άντρες που σατιρίζουν".