"Βόμβα" η νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ - Χαμός στα social media

"Τα κάνει όλα χάλια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Βόμβα" αποδείχτηκε τελικά η νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς όπως τόνισαν αρκετοί που την είδαν να αφηγείται στο ντοκιμαντέρ για το Disney+ σχολίασαν πως ήταν χάλια και απαίσια. Χαμός στα social media!

Η 1η Απριλίου σηματοδότησε κι επίσημα την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ξύπνησαν χωρίς τίτλους και βασιλικά καθήκοντα, μακριά από το Buckingham και τη βασιλική οικογένεια.

Και εκεί λοιπόν που το μεγάλο ερώτημα ήταν πώς θα βγάλει λεφτά το (πρώην) βασιλικό ζευγάρι, ήρθε η Μέγκαν να κάνει την αρχή. Μπορεί η βασίλισσα να τους απαγόρευσε να χρησιμοποιήσουν ως εμπορικό σήμα το Sussex Royals, ωστόσο όπως λέει και ο λαός "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...).

Η ίδια είχε ανακοινώσει πως θα επέστρεφε στην υποκριτική, με τη συμμετοχή της στην αφήγηση ενός ντοκιμαντέρ για το Disney+, που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δουλειά μετά το Megxit.

Δείτε απόσπασμα από τη νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ που προκάλεσε χαμό στα social media

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έγινε στις 3 Απριλίου και τα σχόλια δεν ήταν αυτά που περίμεναν. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική μετά από τρία χρόνια φάνηκε τελικά να μην είναι τόσο καλοδεχούμενο, ωστόσο ανάμεσα στα αρνητικά υπήρξαν και μερικά θετικά σχόλια που αναφέρονταν στο πόσο ωραία ακούγεται η φωνή της. Εσείς τι λέτε;

Μπορεί η Μέγκαν και Ο Χάρυ να σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο πλέον φαίνεται να χτίζουν και επίσημα την νέα τους ζωή μακρυά από το παλάτι. Σίγουρα πάντως δεν θα γλιτώσουν τα φλας των φωτογράφων καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι κάνουν με την ζωή τους, μακριά από την βασίλισσα.

Ορίστε και το tweet που ήρθε από το Disney+