Οι "εγκλωβισμένες" χτυπούν - Αυτό είναι το πρώτο σίριαλ για τις μέρες της καραντίνας

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Κωνσταντάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι

Οι "εγκλωβισμένες" χτυπούν και μάλιστα δεν άργησαν πολύ. Και όμως θα έχουμε πολύ σύντομα το πρώτο σίριαλ για τις μέρες της καραντίνας που ζούμε όλοι. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Κωνσταντάκη!

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη ετοιμάζουν το πρώτο σίριαλ που γυρίζεται σε συνθήκες καραντίνας και περιγράφουν την νέα κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις χώρες.

Οι τέσσερις ηθοποιοί ή αλλιώς οι “4 Εγκλωβισμένες” στήνουν ένα σίριαλ κυριολεκτικά από το σπίτι τους, το οποίο θα ανέβει στο Youtube για να δώσει λίγη χαρά σε αυτές τις κρίσιμες μέρες που ζούμε.

Οι "εγκλωβισμένες" χτυπούν - Όλα όσα ανέφερε για το σίριαλ της καραντίνας η Μαρία Κωνσταντάκη

«Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο. Βγήκαμε στον αέρα μέσω Instagram την Παρασκευή χθες, Σάββατο, βγήκε στο κανάλι “EGGlovismenes” στο Youtube.

Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα. Με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μια ώρα γυρίσματος», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κωνσταντάκη, μιλώντας στο "Μαζί σου".

Δείτε και το πρώτο επεισόδιο που σαρώνει στα social media

Πρέπει να δεις επίσης την Μαρία Σολωμού να κάνει την Ντένη Μαρκορά! Είναι έπος! Η ηθοποιός λοιπόν αφού έχει κάνει τόσα και τόσα αυτές τις ημέρες, μέσα στο σπίτι αποφάσισε να ασχοληθεί και με το Tik Tok.