Πρέπει να το δεις! Η Μαρία Σολωμού κάνει την Ντένη Μαρκορά και είναι έπος

Κλάψαμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρέπει να το δεις! Η Μαρία Σολωμού κάνει την Ντένη Μαρκορά και είναι έπος

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε ένα επικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο την βλέπουμε ως Ντένη Μαρκορά, από τους "Δύο Ξένους". Το αποτέλεσμα είναι τόσο αστείο που πρέπει να το δείτε.

Η Μαρία Σολωμού είναι και αυτή κλεισμένη μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες, με την αγαπημένη ηθοποιός να βγαίνει ωστόσο για μια βόλτα με το ποδήλατό της. Η Μαρία Σολωμού λοιπόν αφού έχει κάνει τόσα και τόσα αυτές τις ημέρες, μέσα στο σπίτι αποφάσισε να ασχοληθεί και με το Tik Tok.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα με την καραντίνα το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε πάρει "φωτιά" καθώς πολλοί διάσημοι ξένοι, αλλά και Έλληνες έχουν βρει την ευκαιρία και το εξερευνούν τώρα που είμαστε και όλοι σε αυτο-καραντίνα και περνάμε πολύ χρόνο με τις πιτζάμες μας.

Έτσι λοιπόν και η αγαπημένη ηθοποιός που θέλησε να μιμηθεί έναν από τους πιο επικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Αυτόν της Ντένης Μαρκορά.

Δείτε το επικό βίντεο με την Μαρία Σολωμού να παριστάνει την Ντένη Μαρκορά

Για όσους είναι νεότεροι και δεν το γνωρίζουν η Ντένη Μαρκορά είναι ο χαρακτήρας που υποδύθηκε και Ντίνα Κώνστα στην θρυλική σειρά, η οποία έπαιζε στο Mega Channel. Η Ντένη ήταν η πλούσια μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά (τον οποίο έπαιζε ο Νίκος Σεργανόπουλος). Φυσικά από τις καλύτερες στιγμές της σειράς ήταν όταν η Ντένη τσακωνόταν με την Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία στη σειρά έκανε την "Φλώρα".

Ορίστε και ένα απόσπασμα από το σήριαλ του Mega

Η Μαρία Σολωμού λοιπόν στο δικό της βίντεο κάνει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα με την φωνή της Κώνστα να ακούγεται από πίσω.

"Νομίζεται ότι θα γλιτώσει κανείς????? Οχι παιδιά μου ,όλοι θα σαλτάρουμε!!!! Υπέροχη #ντενιμαρκορα ,δεν μπόρεσα να αντισταθώ...." έγραψε η ηθοποιός, που σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε ρίξει το Instagram.