Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μένουν σπίτι και μας δείχνουν πως να κρατήσουμε την ενέργειά μας

"Χαμός" στο σπίτι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μένουν σπίτι και μας δείχνουν πως να κρατήσουμε την ενέργειά μας

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μένουν σπίτι όπως όλοι μας για να προστατέψουν τόσο τους εαυτούς τους, τους γύρω τους, αλλά και την κόρη τους. Το αγαπημένο ζευγάρι μας δείχνει πως να κρατήσουμε την ενέργειά μας εν μέσω καραντίνας.

Εν μέσω καραντίνας οι γνωστοί ηθοποιοί μένουν στο σπίτι μαζί με την μοναχοκόρη τους, Ισμήνη, και απολαμβάνουν με όποιον τρόπο σκαρφιστούν τις ώρες τους.

H Μαρία Κορινθίου πρόσφατα είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο ενημερώνοντας τους followers της για το νέο τρόπο ζωής της, μιας και μένει σπίτι, όπως όλοι μας. Ανάμεσα σε αυτό αποκάλυψε πως η οικογένειά της δεν βγαίνει έξω παρά μόνο για να κάνει βόλτα τα σκυλάκια τους σε πάρκα και δρόμους χωρίς κόσμο.

Η νέα καθημερινότητα της Μαρία Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη - Μένουν σπίτι

«Περνάμε καλά», ανέφερε η ηθοποιός λέγοντας ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει που δεν έχει χρόνο να απαντάει στα social media της, και για αυτό αποφάσισε να κάνει ένα βιντεάκι για να αναπληρώσει τον "χαμένο" χρόνο. Δείτε επίσης ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη που φτιάχνει καθημερινά!

Τι είχε δηλώσει το ζευγάρι για το χρόνο που περνάει στο σπίτι

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπαν: «Ήταν να έρθω σήμερα στο πλατό σε σένα. Μένουμε σπίτι. Εγώ είμαι μέρες σπίτι, γιατί το θέατρο ήταν Δευτέρα-Τρίτη» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, με τον Γιάννη Αϊβάζη να συμπληρώνει: «Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μας και όλων των ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να το δούμε όλοι σοβαρά. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, πρέπει για λίγες ημέρες να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

«Εμένα προσωπικά είναι η καλύτερή μου. Γενικά είμαι πολύ σπιτόγατα, μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Είχα ανάγκη να κάτσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ, οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Να φτιάξω το σπίτι, να μαζέψω, να μαγειρέψω. Με την Ισμήνη μαγειρεύουμε, βγαίνουμε έξω στον κήπο, παίζουμε με τα σκυλιά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε… Ήθελε η κόρη μου να δει τους παππούδες της, αλλά δεν την άφησα. Τι να κάνουμε» είπε η ηθοποιός.