Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την πιο hot φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το Instagram "παραμιλάει"

Η πρώτη τους φωτογραφία μαζί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την πιο hot φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το Instagram

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μην μπορεί να βγει έξω, βρήκε ωστόσο τον πιο όμορφο τρόπο για να ανεβάσει την πιο hot φωτογραφία με τον αγαπημένο της και όπως ήταν επόμενο, για ακόμη μία φορά έκανε όλο το Instagram να "παραμιλάει".

Η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη αποδεικνύει καθημερινά πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο σπίτι και πως βρίσκει διαρκώς κάτι δημιουργικό με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί.

Έτσι χθες, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, Χρήστο Τσεβρετζή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία που τράβηξαν μαζί οι δυο τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να περνάει πολλές ώρες μαζί ακόμα και μέσα στην καραντίνα, ενώ τις προάλλες έκαναν την πιο δημιουργική γυμναστική στο σπίτι.

Αφού πρώτα έκανε μία σειρά από insta story προκειμένου να θυμηθεί τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την φωτογραφία με τον αγαπημένο της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή μέσα σε λίγες ώρες.

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού φροντίζει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους followers της είτε μέσα από τα γνωστά Q&A που κάνει μέσα από τα insta story της, είτε μέσα από απαντήσεις σε σχόλια.

Έτσι, όταν ανέβασε την φωτογραφία με τον καλό της, μία από τις followers της έγραψε: «Πότε χώρισες Τουνάρα πότε βρήκες άλλον», με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει με τη σειρά της, «Όχι θα κάτσω να κλαίω»!

Ιωάννα Τούνη Instagram