Έκανε μια χαρμόσυνη ανακοίνωση η Ελένη Φουρέιρα και έβαλε «φωτιά» με δυο φωτογραφίες

Θα πάθετε... ανακοπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε μια χαρμόσυνη ανακοίνωση η Ελένη Φουρέιρα και έβαλε «φωτιά» με δυο φωτογραφίες

Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Φουρέιρα έχει δει τεράστια επιτυχία στα επαγγελματικά της. Κάθε τραγούδι που βγάζει, προκαλεί φρενίτιδα στο διαδίκτυο και τα views είναι εκατομμύρια στο Youtube. Πριν λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση, την οποία συνόδευσαν δυο φωτογραφίες της που έβαλαν «φωτιά» στο Instagram.

Η τραγουδίστρια πριν μερικές εβδομάδες βρισκόταν στην Αμερική με σκοπό την προώθηση της καριέρας της σε και εκτός Ευρώπης. Η ίδια μετά την συμμετοχή της στην Eurovision έγινε γνωστή σε πολλές χώρες και το όνομα «Βασίλισσα της Ευρώπης» δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση του.

Ωστόσο, με την επιστροφή της στην Ελλάδα, έπεσε πάνω σε ένα άσχημο γεγονός. Συγκεκριμένα, όταν γύρισε ότι είχε ξεσπάσει η πανδημία του φονικού ιού κορωνοϊού και στην χώρα μας. Για το λόγο αυτό η Ελένη Φουρέιρα, όπως όλοι μας βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της για την υγεία την δική της, αλλά και τον γύρω της, ενώ ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση.

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση

Η Ελένη Φουρέιρα όπως και πριν από λίγες ημέρες με μια ανάρτηση της, θέλησε να κάνει μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από μερικές εβδομάδες έβγαλε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Yayo», το οποίο αγαπήθηκε από τους θαυμαστές της, από το πρώτο λεπτό. Είναι ένα κομμάτι που για πρώτη φορά είδαμε έτσι την Ελένη Φουρέιρα. Δεν είχε τον απίστευτο χορό της, αλλά ήταν πιο αισθησιακό.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο της τραγούδι όπως αποκάλυψε η ίδια έχει τρία εκατομμύρια views στο κανάλι της δισκογραφικής της εταιρίας στο Youtube και είναι πολύ χαρούμενη.

Ωστόσο, με την ανακοίνωση της είχε και ένα δώρο για τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο άκρως αισθησιακές φωτογραφίες της φορώντας ένα μπεζ σύνολο και κρατώντας δίπλα της ένα πανέμορφο σκύλο.