Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Σίρλεϊ Ντάγκλας

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Σίρλεϊ Ντάγκλας

Θρήνος επικρατεί στον χώρο της showbiz με την είδηση πως πέθανε η ηθοποιός Σίρλεϊ Ντάγκλας, μητέρα του Κίφερ Σάδερλαντ. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την ίδια; Μεγάλη θλίψη σε οικογένεια και θαυμαστές.

Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 86 ετών η Καναδή ηθοποιός και ακτιβίστρια Σέρλι Ντάγκλας όπως ανακοίνωσε ο γιος της, επίσης ηθοποιός, Κίφερ Σάδερλαντ.

Η Σίρλεϊ Ντάγκλας κατέληξε το πρωί της Κυριακής εξαιτίας των επιπλοκών πνευμονίας, ανέφερε ο Σάδερλαντ σε ανάρτησή του στο Twitter, διευκρινίζοντας πως ο θάνατός της δεν οφειλόταν στην πανδημία του κορωνοϊού.

Όλα όσα ανέφερε ο γιος της ηθοποιού Σίρλεϊ Ντάγκλας για τον θάνατό της

«Η μητέρα μου ήταν εξαιρετική γυναίκα, που έζησε εξαιρετική ζωή», έγραψε ο Σάδερλαντ, ο οποίος έγινε πασίγνωστος όταν ενσάρκωσε τον ρόλο του Τζακ Μπάουερ στην τηλεοπτική σειρά 24.

«Δυστυχώς, έδινε μάχη με πολλά προβλήματα υγείας εδώ και κάποιο καιρό κι εμείς, η οικογένειά της, γνωρίζαμε ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν», πρόσθεσε. Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.

Κόρη του Τόμι Ντάγκλας, του άλλοτε επικεφαλής της κυβέρνησης της επαρχίας Σασκάτσουαν (δυτικός Καναδάς), η Σίρλεϊ Ντάγκλας έκανε πολυετή καριέρα στο σινεμά και στο θέατρο, στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους σκηνοθέτες, ανάμεσά τους τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Η Σίρλεϊ Ντάγκλας εξάλλου είχε στρατευθεί σε διάφορες υποθέσεις, ανάμεσά τους αυτή του κινήματος διεκδίκησης των αστικών και πολιτικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων και του κινήματος των Μαύρων Πανθήρων στις ΗΠΑ, αλλά και διότι υπερασπιζόταν παθιασμένα το σύστημα υγείας του Καναδά. Απέκτησε τρία παιδιά, δύο με τον καναδό ηθοποιό Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Πέθανε και ο τραγουδιστής Bill Withers

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο θρυλικός τραγουδιστής Bill Withers, ο οποίος μας είχε χαρίσει μοναδικά κομμάτια όπως τα «Ain’t No Sunshine» και «Lean On Me».

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Αμερικανός Bill Withers, που τροφοδότησε την διεθνή μουσική σκηνή με υπέροχα τραγούδια, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από επιπλοκές καρδιακής πάθησης.

Αν και παρέμεινε μουσικά ενεργός για μικρό χρονικό διάστημα, από το 1970 έως το 1985, πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες ενώ τιμήθηκε και τρία βραβεία Γκράμι.