Αδιανόητη η βιβλιοθήκη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Χαμός από βιβλία

Έχουν από όλα τα βιβλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη η βιβλιοθήκη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Χαμός από βιβλία

Ο Σάκης Ρουβάς, τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτι μας λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού, περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του. Μάλιστα, λατρεύει να διαβάζει βιβλία από την αδιανόητη βιβλιοθήκη τους, αφού είναι τεράστια.

Ο τραγουδιστής είχε ένα αυξημένο καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα, καθώς εμφανιζόταν σε γνωστό και αγαπημένο νυχτερινό κέντρο, ενώ είχε καθημερινές πρόβες και συναυλίες με την πιο πρόσφατη στο εξωτερικό όπου και έβγαλε ένα νέο τραγούδι.

Ωστόσο, τώρα περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του. Η σύζυγος του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει, Αναστασία, Απόλλωνας, Αριάδνη και Αλέξανδρος είναι κύρια προτεραιότητα τος και δεν τους χαλάει κανένα χατήρι.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, «έσπασαν» για λίγες ώρες την «καραντίνα» και έκαναν περίπατο στην εξοχή με τα παιδιά τους, μακριά από κλειστούς χώρους και κόσμο. Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές τους, μέσα από ένα βίντεο επικό. Εκτός από τον Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο να περπατάνε χέρι - χέρι συζητώντας, είδαμε και τον Σάκη Ρουβά πίσω τους να έχει πάρει το παιδικό ποδήλατο και να κάνει την βόλτα του

Η αδιανόητη βιβλιοθήκη που έχει στο σπίτι του ο Σάκης Ρουβάς

Ωστόσο, όταν τα παιχνίδια με τα παιδιά του σταματάνε, ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει την χαλάρωση του διαβάζοντας κάποιο βιβλίο που έχουν στην τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι τους. Φορώντας φόρμα και ένα t-shirt, ο Σάκης Ρουβάς για ακόμη μια φορά «τρέλανε» τις διαδικτυακές του φίλες με την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Το διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου ~José Saramago Όσο #menoumespiti, μπορούμε να “ταξιδεύουμε” μέσα από τα αγαπημένα μας βιβλία. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και τα καλύτερα έρχονται», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.