Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού που πρέπει να ακούσεις με τα ακουστικά σου - Απίστευτο

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού που πρέπει να ακούσεις με τα ακουστικά σου - Απίστευτο

Στο σπίτι του βρίσκεται κλεισμένος όπως όλοι μας ο Κωνσταντίνος Αργυρός και περιμένει να τελειώσουν όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές που περνάει, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, το οποίο ωστόσο, πρέπει να ακούσεις με τα ακουστικά σου.

Η πανδημία του φονικού ιού κορωνοϊού εξαπλώνεται ραγδαία, για αυτό και η κυβέρνηση πήρε το αυστηρό μέτρο για απαγόρευση της κυκλοφορίας μέχρι και τις 27 του Απρίλη. Με αφορμή αυτό ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μια ανάρτηση του θέλησε να ηρεμήσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! KEEP CALM & STAY HOME», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram.

Συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή την φωτογραφία παροτρύνοντας τον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι του και ασφαλείς, αφού δεν πρόκειται για μια απλή γρίπη.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Χθες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο βίντεο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής σε παρότρυνε να φορέσεις τα ακουστικά σου και ακούσει σαν να βρίσκεται δίπλα σου, ένα μήνυμα που ήθελε να σου περάσει.

«Σήμερα είπα να έρθω δίπλα σας! Με έναν διαφορετικό τρόπο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι: Nα φορέσεις οπωσδήποτε & τα δύο σου ακουστικά. Να καθήσεις στο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σου! Να πατήσεις Play & να κλείσεις τα μάτια! Όταν ακούσεις όλο το μήνυμα θα περιμένω τα σχόλια σου», έγραψε στην ανάρτηση του.