Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για δεύτερο παιδάκι - Τι είπε για τον Μάξιμο και θα την «κάψει» ο Μιχόπουλος;

Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των διαδικτυακών της φίλων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για δεύτερο παιδάκι - Τι είπε για τον Μάξιμο και θα την «κάψει» ο Μιχόπουλος;

Με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ η Αθηνά Οικονομάκου, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που ήθελαν της κάνουν. Ανάμεσα σε αυτές η ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για το γιο της Μάξιμο, που όπως είπε θα την «κάψει» ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ενώ είπε αν θα κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται όπως όλοι μας σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και την προστασία της υγείας των πολιτών. Στο πλευρό της έχει τον γιο της Μάξιμο, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες έγινε δυο ετών, αλλά και τον σύζυγο της.

Για το λόγο αυτό λοιπόν η ηθοποιός βρίσκει να κάνει διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι της με τους δυο άντρες της ζωής της, από το να κάθεται συνέχεια στον καναπέ του σαλονιού της. Που παρεμπιπτόντως είναι άκρως εντυπωσιακό. Στον χώρο κυριαρχεί το μπέζ, ενώ από το μπαλκόνι της φαίνεται πράσινο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει, από διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι της.

Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδάκι και σε ποιον μοιάζει ο Μάξιμος;

Χθες το βράδυ στον λογαριασμό της η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε ένα Q&A, απαντώντας σε ότι ερωτήσει ήθελαν να τις κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και η ερώτηση να σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον σύζυγο της. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει, πως τώρα που ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει λίγο το σκέφτονται.

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Ενώ, μια άλλη ερώτηση ήταν σε ποιον μοιάζει ο Μάξιμος. Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, όταν ήταν πιο μικρό έλεγαν πως μοιάζει στον σύζυγο της, αλλά τώρα που έχει μεγαλώσει λένε πως μοιάζει περισσότερη σε εκείνη.

Αθηνά Οικονομάκου Μάξιμος γιος παιδί