Επέστρεψε στο πλατό του Happy Day η Μαρία Αντωνά - Τα πρώτα της λόγια

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επέστρεψε στο πλατό του Happy Day η Μαρία Αντωνά - Τα πρώτα της λόγια

Η Μαρία Αντωνά μετά από 14 μέρες απουσίας, επέστρεψε στο πλατό του Happy Day και μεταξύ άλλων θέλησε να μοιραστεί τόσο με τους τηλεθεατές όσο και με τους συνεργάτες της τα πρώτα της λόγια μετά την καραντίνα στην οποία μπήκε.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα μετά από απουσία δύο εβδομάδων, κατά τις οποίες είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Με το ξεκίνημα της εκπομπής, η παρουσιάστρια της καλωσόρισε, και θέλησε να την κάνει να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο έλειπε.

«Δεν είχα κορωνοϊό. Γιατί πολύς κόσμος με ρωτούσε γιατί λείπω. Δεν είχα κορωνοϊό, καραντίνα είχα μόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Αντωνά χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα γιατί ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης γύρισε από τη Ρουμανία και οι δυο τους έπρεπε να μείνουν δύο εβδομάδες στο σπίτι προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν τον επικίνδυνο ιό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ανακοινώσει το γεγονός πως η Μαρία Αντωνά μπαίνει σε καραντίνα στον αέρα της εκπομπής της.

«Η Μαρία Αντωνά γιατί λείπει; Γύρισε ο σύντροφός της από το εξωτερικό. Οι κανόνες είναι κανόνες. Και οφείλει η Μαρία μαζί με τον Άρη να είναι σε καραντίνα για 14 ημέρες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε και ποιος συνεργάτης αποχώρησε για να πάρει δική του εκπομπή

Ο λόγος είναι πως επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Ρουμανία ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, Άρης Σοιλέδης, που είναι ποδοσφαιριστής και παίζει εκεί. Έτσι για προληπτικούς λόγους η Μαρία έμεινε εκτός εκπομπής.

Μαρία Αντωνά