Αδιανόητο - Από παρουσιαστής έγινε... κομμωτής ο Γιώργος Παπαδάκης

Κουρεύτηκε μόνος του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Από παρουσιαστής έγινε... κομμωτής ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης στη σημερινή του εκπομπή, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του μία ενδιαφέρουσα και παράλληλα αδιανόητη δραστηριότητα που έκανε στο σπίτι, μέσα από την οποία κατάφερε και έγινε από παρουσιαστής κομμωτής!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή του με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, θέλοντας να εξηγήσει πως για όλα υπάρχει λύση ακόμα και αν βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε στους δύο συνεργάτες του, πώς κουρεύτηκε μόνος του στο σπίτι του. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι κινήσεις του είναι επαγγελματικές, ενώ φόρεσε και ειδικό προστατευτικό για τα ρούχα του.

Μερικά απίστευτα σχόλια ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη στο Happy Day. Δείτε τι σχολιάστηκε στην εκπομπή του Alpha.

Τι σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης για το γεγονός ότι κάνει εκπομπή από το σπίτι

Ο παρουσιαστής εξήγησε μέσω της ζωντανής σύνδεσης που έκανε με το στούντιο, πως μένει σπίτι για προληπτικούς λόγους, για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.