Έμεινε στη μέση του δρόμου ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Έτρεχε να τον μαζέψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε στη μέση του δρόμου ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Έτρεχε να τον μαζέψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο έτρεχε να «μαζέψει» από τον δρόμο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το αποκάλυψε με μια ανάρτηση προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι συνέβη ωστόσο; Την αποκάλυψη έκανε όπως είπαμε η ίδια και υπάρχουν και αποδείξεις του συμβάντος, αφού έμεινε στο δρόμο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως όλοι μας παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του φονικού ιού κορωνοϊού, αλλά και την προστασία της υγείας τους, αλλά και των γύρων τους. Ακολουθούν όλα τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση.

Το ζευγάρι περνάει τον χρόνο του μαγειρεύοντας διάφορες λιχουδιές, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε πηγαίνοντας βόλτα μέχρι την ταράτσα τους. Κυρίως όμως το έχουν ρίξει στην μαγειρική. Μάλιστα, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έπιασε» δουλειά και έφτιαξε έναν απίστευτο κορμό σοκολάτας και μας αποκάλυψε αναλυτικά την συνταγή του.

Ωστόσο, τον χρόνο τους εκτός από την κουζίνα μαγειρεύοντας τον περνάνε και στο σαλόνι τους χαλαρώνοντας, βλέποντας τηλεόραση περνώντας ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί πριν ξεκινήσουν και όλα όλα να έχουν τον κανονικό τους ρυθμό. Ενώ, όταν θέλουν να κάνουν μια γρήγορα βόλτα έξω, στέλνουν το ανάλογα μήνυμα στο 13033 για να πάρουν έγκριση και να βγουν από το σπίτι.

Αυτό έκανε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος χθες, Κυριακή, ωστόσο είχε ένα απρόοπτο στο δρόμο και έτρεχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να τον μαζέψει.

Έμεινε στο δρόμο με το ποδήλατο ο Βασάλος

Όπως αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε το ποδήλατο του για να κάνει άσκηση στην εξοχή και να πάρει λίγο αέρα, ωστόσο έμεινε από λάστιχο μέσα στην μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να πρέπει να την καλέσει για να πάει να τον βοηθήσει.

Όπως είδαμε στο βίντεο της, έβαλαν το ποδήλατο στο πορτπαγκάζ και πήγαν σπίτι!

Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη