Η Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Ο Κανάκης θα μπορούσε να πάρει τηλέφωνο και να...»

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Ο Κανάκης θα μπορούσε να πάρει τηλέφωνο και να...»

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, θέλησε να δείξει πως στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη βρίσκεται στο πλευρό του πρώτου, μιας και όπως εξήγησε ο Κανάκης θα μπορούσε να είχε λύσει το θέμα μέσα από ένα τηλέφωνο.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στους δύο κυρίους και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από τη μεριά του, ο παρουσιαστής του Ant1, είχε για τον Αντώνη Κανάκη μία αρκετά σκληρή απάντηση, ενώ στη σημερινή της εκπομπή θέλησε να σχολιάσει το όλο θέμα και η Κατερίνα Καραβάτου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γνώμη για τις εκπομπές, επειδή δεν τις έχω δει, δεν έχω. Έτσι; Ούτε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε του Αντώνη Κανάκη, επειδή είναι πάρα πολύ αργά για εμένα. Όμως, θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα γι’ αυτήν την ιστορία. Ότι σε μια τέτοια εποχή το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη, αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο.

Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να του πει “γιατί ρε φίλε;” ή αν δεν θέλει να τον πει φίλο γιατί μπορεί να μην είναι πια. Να του έλεγε “έλα να το βρούμε μεταξύ μας”. Γιατί το να συμβαίνουν τέτοιες κόντρες σε μια τέτοια περίοδο μου κάνει και μένα λίγο περίεργο».

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Κατερίνα Καραβάτου έκλαψε on air με τα λόγια του Νίκου Ζωιδάκη.