Σε σχέση ηθοποιοί από το La Casa De papel - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Άφησαν τη ληστεία και "πλακώθηκαν" στα φιλιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σχέση ηθοποιοί από το La Casa De papel - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Το La Casa de Papel ξεκίνησε και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του! Αυτό ωστόσο που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι δύο ηθοποιοί από τη σειρά είναι σε σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Σας έχουμε όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix είναι γεγονός και μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία της, έχει προκαλέσει πανικό.

Δύο ηθοποιοί που απολαύσαμε στη σειρά είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα, και δεν είναι άλλοι από τον Denver και την Alison Parker, δηλαδή τον Jaime Lorente και τη Maria Pedraza.

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν και στην πρώτη σεζόν της σειράς Elite, ενώ η Maria Pedraza πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά του Netflix, Toy Boy.

Οι δύο Ισπανοί ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και καιρό και κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ τους στο Instagram θα καταλάβετε πως είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Στο μεταξύ τα μάθατε για ένα νέο ζευγάρι στη showbiz, που περνάει μαζί το χρόνο του στην καραντίνα; Αν όχι σας έχουμε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Τι είναι το La casa de papel

Η τέλεια ληστεία (πρωτότυπος ισπανικός τίτλος: La casa de papel, μετάφραση: Το χάρτινο σπίτι) είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια.

Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται 199η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

Το Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα στη διαδικτυακή υπηρεσία Netflix ο τρίτος κύκλος της σειράς, ξεκινώντας από το πρώτο μέρος. Στις 3 Απριλίου 2020 έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία ένας νέος κύκλος ενώ έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξει πέμπτος και έκτος κύκλος

Εκτός από το τραγούδι των τίτλων My life is going on, που τραγουδάει η Cecilia Krull, συχνά ακούγεται κατά τη διάρκεια πολλών σκηνών το τραγούδι-ύμνος της ιταλικής Αντίστασης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Bella ciao.