Οι Έλληνες σωσίες των ηθοποιών από το Casa de Papel

Είναι ολόιδιοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι Έλληνες σωσίες των ηθοποιών από το Casa de Papel

Το La Casa De Papel έχει κάνει θραύση με την νέα σεζόν να φτάνει και στην Ελλάδα. Ξέρατε όμως ότι έχουμε στην Ελλάδα τους σωσίες τους; Δείτε ποιοι είναι αυτοί που είναι ολόιδιοι με τους ηθοποιούς της ισπανικής σειράς.

Έχουμε και λένε λοιπόν το Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά έδειξε ποιοι είναι εκείνοι οι Έλληνες που μοιάζουν απίστευτα με τους ηθοποιούς της σειράς, που μόλις πριν λίγες ημέρες, είδαμε και την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν στο Netflix.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για γνωστούς Έλληνες της showbiz, όπως ο Θεοφάνους, ο Στάκονγλου αλλά και η Ελένη Φουρέιρα. Το Πρωινό πρόβαλε λοιπόν τους Έλληνες ηθοποιούς – «σωσίες» των πρωταγωνιστών του “La casa de papel".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ANT1

Από τους Έλληνες σωσίες στους ηθοποιούς του Casa de Papel που είναι ζευγάρι

Ωστόσο άλλη μια είδηση μας "έσκασε" για την σειρά καθώς δύο ηθοποιοί άφησαν στις άκρη τις ληστείες και άρχισαν τα φιλιά! Ποιοι είναι αυτοί που είναι ζευγάρι στην κανονική ζωή;

Ο λόγος για τον Denver και την Alison Parker (aka τον Jaime Lorente και τη Maria Pedraza) Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν και στην πρώτη σεζόν της σειράς Elite, ενώ η Maria Pedraza πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά του Netflix, Toy Boy.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και καιρό και κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ τους στο Instagram θα καταλάβετε πως είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αφού ανεβάζουν και φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε μαζί σε τρυφερές στιγμές.

Ορίστε και μερικές από τις τρυφερές τους φωτογραφίες