Το Πρωινό επιβεβαίωσε το spoiler "φωτιά" που δώσαμε για τις Άγριες Μέλισσες

Εμείς σας τα λέγαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό επιβεβαίωσε το spoiler

Πριν από λίγες μέρες, σας δώσαμε ένα "καυτό" spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και στη σημερινή εκπομπή του, το Πρωινό μας επιβεβαίωσε, μιας και μίλησε για τις παρακάτω εξελίξεις τις δημοφιλούς σειράς και αναφέρθηκε σε αυτή τη σοκαριστική ανατροπή!

Μπορεί τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς να έχουνε «παγώσει» νεωτέρας μετά από τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο τα spoiler δεν έχουν τέλος.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν στη σημερινή εκπομπή ο Άρης Καβατζίκης, ο Ιορδάνης ετοιμάζεται να κλέψει τη Δρόσω μετά το προξενιό που τους κάνανε, τινάζοντας στον αέρα το σχέδιο της Ασημίνας και της Μυρσίνης.

Δείτε εδώ το αναλυτικό μας ρεπορτάζ σχετικά με το spoiler που σας δώσαμε για το μέλλον της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες.

Τι θα συμβεί ακριβώς με τη Δρόσω και τον Ιορδάνη

Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει πως η Δρόσω είναι έγκυος, τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Εκείνη είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίζει να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα.

Ωστόσο, ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και το παιδί της να έχει πατέρα. Μάλιστα, η Ελένη, μαθαίνει τις προθέσεις του και συμφωνεί απόλυτα με το σχέδιο.

Πως όμως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι στο χωριό με κύρια πρόσωπα την Ασημίνα και την Μυρσίνη, αλλά και τον Νικηφόρο;

Να πούμε ωστόσο πως έχουμε όλο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ για το τέλος της οικογένειας των Σεβαστών στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Θα πάθετε... σοκ!