Σπαραγμός με το βίντεο της Θεοδώρας Βουτσά για τον Κώστα

"Για να γιορτάσουμε το πέρασμα της ψυχής σου στο φως"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαραγμός με το βίντεο της Θεοδώρας Βουτσά για τον Κώστα

Η Θεοδώρα Βουτσά έκανε μια ανάρτηση που σπαράζει καρδιές με το βίντεο της να έρχεται με αφορμή την συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα και ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

Η Θεοδώρα Βουτσά έχει γυρίσει πλέον στην Ολλανδία, όπου και ζει με την οικογένειά της, ωστόσο κάνει ορισμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον λατρεμένο ηθοποιό που έφυγε από την ζωή στις 26 Φεβρουαρίου.

Η ίδια είχε κάνει ακόμα μια ανάρτηση που μας είχε συγκινήσει, ενώ τώρα το βίντεο που ανέβασε είναι σπαρακτικό, αφού δείχνει εικόνες και από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο ηθοποιός πριν "φύγει".

Σε ανάρτησή της δε που έκανε στο Facebook, η ίδια έγραψε στην λεζάντα του βίντεο την εξής φράση: " για να γιορτάσουμε το πέρασμα της ζωής στο ΦΩΣ".

Αυτό είναι το σπαρακτικό βίντεο της Θεοδώρας για τον Κώστα Βουτσά

Ειδικότερα η κόρη του λατρεμένου ηθοποιού ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο και στο youtube (ανέβηκε και στην σελίδα της στοFacebook) με την ίδια να γράφει στην περιγραφή τα εηξής:

"Μπαμπα μου, Σημερα συμπληρωνονται 40 μερες απο την μερα που αποφασισες να φυγεις.

Λενε οτι η ψυχη πριν φυγει επισκεπτεται ολα τα μερη που αγαπησε οσο ηταν στη γη. Ειμαι σιγουρη οτι πηγες σε ολα τα θεατρα, στην Επιδαυρο, στο Ηρωδειο, στο Κρατικο. Θα καθησες στο καμαρινι σου στο Περοκε, στο Γκλορια, σε ολα τα θεατρα στα οποια επαιξες, της Ελλαδας και του εξωτερικου, οπου εκανες τοσο κοσμο να γελασει, να σ ‘ αγαπήσει. Θα πήγες σε ολα τα μέρη που έκανες γύρισμα, σε ολα τα στουντιο που έκανες μοντάζ...

Στις 40 μερες, λενε, η ψυχη βρισκει το ΦΩΣ και ανεβαίνει, ψηλα.

Η Μαργαρίτα, η τεταρτη κορη σου, μας εγραψε ενα τραγουδι, να με βοηθησει να αποχαιρετησω την ψυχη σου και να της ευχηθω να βρει γρηγορα το φως.

Να σου πω οτι θα εισαι παντα πΑρΩν, παντα το Α και το Ω μας. Σ'αγαπαμε πολυ μπαμπα"

Ορίστε και το βίντεο