Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: "Η Κατερίνα Καραβάτου δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις!"

Τα σχόλια της για τις άλλες παρουσιάστριες

Φαίη Σκορδά:
News 06.04.2020 12:54
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Φαίη Σκορδά μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, θέλησε να μιλήσει τόσο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και για την Κατερίνα Καραβάτου, ξεκαθαρίζοντας, πως η τελευταία δεν κάνει τις κινήσεις της προκειμένου να κάνει δημόσιες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε από γνωστούς της όσο καιρό ήταν άρρωστη λόγω του κορωνοϊού.

Μία ειδική αναφορά έκανε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καραβάτου, με τη Φαίη Σκορδά να λέει συγκεκριμένα για την δεύτερη πως ό,τι κάνει φαίνεται πως δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επειδή κάναμε μια κουβέντα για τις σχέσεις και τα πρόσωπα που είναι γνωστά -τραγουδιστές, παρουσιαστές. Για εμένα είναι ένα διάστημα που θέλεις να βλέπεις το καλό του άλλου.

Δηλαδή εμένα μου βγαίνει πολύ αβίαστα να βλέπω την καλή πλευρά του άλλου, να θέλω να μάθω κάτι, να πάρω ένα τηλέφωνο παραπάνω. Λέω για τις σχέσεις τις φιλικές, δεν λέω για το ερωτικό κομμάτι, λέω για τους φίλους, για τους συνεργάτες. Το “τι κάνεις;” έχει άλλη αξία. Δηλαδή το διάστημα μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήμουν στο σπίτι. Πέρα που ήταν πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο - πάρα πολλά – πολύ συγκινητικό και συνάδελφοι, συνεργάτες, ηθοποιοί.

Δηλαδή όταν θα τύχει μέσα στον χρόνο να είμαστε καλά, θα τους ευχαριστώ δημοσίως, δηλαδή έδειξαν ένα ενδιαφέρον. Η Σμαράγδα Καρύδη, τώρα λέω κάποια, ενώ είναι άλλοι 100. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, τέλος. Δεν το έκανε επειδή ήμουν εγώ. Είναι άνθρωπος, έχει μια πλευρά που την χαρακτηρίζει.

Ακόμα και συνάδελφοι. Δεν θα βάλω μέσα την Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί έχω μια άλλη σχέση χρόνων, που αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Που σαφώς και ξέρω ότι με νοιάζεται ό,τι και να γίνει. Παιδιά η Κατερίνα Καραβάτου καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα από τον άλλον, που δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις, είναι κυρία. Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να γράψει ένα μήνυμα ή να κάνει ένα ποστάρισμα και μια δήλωση για να βγάλεις πέντε συμπεράσματα».

Θυμίζουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει πως μίλησε με τη Φαίη Σκορδά λίγες μέρες αφού διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρώτη αγκαλιά με τους γιους της μετά την καραντίνα

Το πρωινό: Η αποκάλυψη της Φαίης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και κάνει ενέσεις

Share